reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ja mam terror w domu. Przed chwilka spalam, bo terrorysta ucial sobie 30 min drzemke - nie ma sie czym chwalic ogolnie...

O! Pranie zrobilam ;)

reklama
A ja znow mam wkurwienie totalne od poludnia! Zadzwonila baba, ze jednak nie moga nam wynajac lokalu na chrzest bo nie bedzie mial kto nam przekazac kluczy do niego, bo to swieta. No cisnienie od razu mi skoczylo, bo przeciez mogli to nam od razu powiedziec!! Najpierw napisalam do nich meila, bo dodzwonic sie do nich graniczy z cudem, nie odpisali wiec jutro okupuje biuro. Nie obchodzi mnie ze sa swieta, bo piatek po swietach to dzien normalny. Moze podarowala bym im.. Ale dzwonil maz miesiac temu juz zamowic lokal na 26 grudnia, na swieta.. Nie mozna go wynajac w tygodniu, tylko w weekendy. Ok, wiec przelozylismy chrzest na niedziele po swietach. A oni teraz dzwonia, ze tez nie bedzie. No kur*a mac, napisalam im meila takiego ze az strach czy nie wyrzuca nas z mieszkania:D haha!

A w ogole to bylysmy wlasnie na spacerze. Musze tez pomyslec o nowym telefonie, bo ten mnie juz wkurza:/ zawiesza sie i jak tylko wyjde na zewnatrz i jest zimno to od razu sie wylacza:/ no nie oszczedzi sie nic, na kazdym kroku jakies wydatki://
Dzis tak mnie wkurzyli, ze az sie poryczalam, ogolnie z wymiana kuchni tez nic nie wyszlo! Bo nie chcemy sie zgodzic na 27-28 grudnia na wymiane, no zajebiscie.. Lokalu nie bedzie, chrzciny trzeba zrobic w mieszkaniu a oni szafki beda wymieniac! Paranoja!!

Ostatnia edycja:
agulam też dopiero dzisiaj zaczęłam ogarniać becikowe! kurde, masakra z tymi dokumentami, ale obiecałam sobie, że do końca listopada to ogarnę, bo w grudniu zamknięcie roku, remanenty itp.
2 tygodnie temu złożyłam wniosek o dowód dla Maluszka w tym tygodniu wnioski o paszport dla obu, a jutro jadę załatwiać w końcu kartę nfz dla malucha.

staraszak po 2 tygodniach w końcu do przedszkola poszedł! szczęśliwy jak nie wiem co!!! a jaka ja szczęśliwa, że pół dnia spokój ;)

Gosia u nas też co chwila jakieś zderzenia chłopaków i już nawet na to nie zwracam uwagi.....

mama b. to ci klops z tą salą. A nic innego nie dasz rady załatwić?

Mamo B to nieźle was załatwili:/ A innego lokalu nie da rady wynająć??
Lilla cieszę się, że twoja Zolinka wróciła:)
Jagódka niezły zapas pieluch :D
Makota życzę dużo sił i cierpliwości :)

Ja właśnie próbuję uspić Julę, bo już ziewała ale coś się broni strasznie:/ Ehhh, Ogólnie dzień nawet niezły. Byłyśmy na spacerze trochę się kimnęła. Idę bo buczy mi strasznie :/

Edit: Zasnęła :)

Ostatnia edycja:
Ojciec mego dziecka pyta się mnie dzisiaj kiedy chce gdzieś wyjść bo on z córeczką się tak dobrze ostatnio (jak bylam na fizjo) bawił :D
Jak ona się cieszy gdy go widzi to az serce rośnie.

Sokoja - super ze straszak zdrowy, do przedszkola zasuwa :)
Makota Adas HNB?
Limonko na Julkę klątwa nie działa? Nie budzi się gdy napiszesz ze spi??
Mamo B. przepraszam nie mogą ci kluczy dać wcześniej a 29 byś im oddała? (ktoś już to proponował, ale gdzie indziej.)
Gosiu ładnie teściowa pudła pomyliła :/

reklama
Hej wszystkim! Mąż właśnie ukołysał malutkiego i pewnie już poszedł spać na noc, swoją drogą jak długo Wasze dzieci wytrzymuja bez jedzenia w nocy? Bo Bartek je koło 20, 21 i przesypia do 7 rano.
Z gorszych newsów znów pojawił się katar i to od razu taki na potęgę. Zobaczymy właśnie jaka będzie ta noc.....
Przed spaniem podczytuje Was co wieczór, ale nie mam siły pisać, czasem usypiam z telefonem w ręku. Nawet teraz padam na twarz a obok mnie ogromna sterta prania....:( Chyba mnie ta jesień dobija kurcze, brak mi sił na cokolowiek.
W tym roku pierwszy raz skusiłam się na choinkę sztuczną i szczerze mówiąc jestem zawiedziona- w necie wyglądała dużo lepiej. Trudno, nie będę wywalać znów kasy na nową.....
Dziewczyny witaminę D podajecie ciągle tej samej firmy czy jaką Wam sie uda kupić? Bo u nas za każdym razem inna bo tych poprzednich akurat nie ma nigdy i za każdym razem mąż w innej zresztą aptece kupuje. Zresztą ma to jakieś znaczenie? Witamina D to witamina D.
Przed snem Was jeszcze doczytam......
Pozdrawiam Wszystkie mamusie i bąbelki.....:-)

Do góry