reklama

Lipiec 2014

Kasiuchna byłaś prywatnie czy na NFZ u fizjo? Bo my mamy skierowanie na 5 rehabilitacji, a w medicover zostało nam 2 bezpłatne i robie rozeznanie w cenach :-)
Gosia teraz to i ja się śmieje z wypadku dziewczyn, ale w nocy jakiś nie było mi do śmiechu...
Byliśmy na basenie, zdjęcia były, Zuzia nurkowala pięknie

reklama
Lilla Julka ma tak krótkie drzemki w ciągu dnia, że czy napiszę czy nie i tak sie za chwilę obudzi :). Ale żeby nie dosięgnęła mnie klątwa to nie pisze o nocach:)
Kasiuchna a jak ją podnosiliście, że okazało się , że źle ?? Ja cały czas się zastanawiam czy dobrze nosimy Julkę.

Dzisiaj w planach dłuższe buszowanie po internecie mam :) Mąż rano wstaję także się wyśpię. Potem 3 nocki moje także muszę korzystać :) Julcia ogólnie dzisiaj była super, bardzo radosna chętna do zabawy. Normalnie aż się chce bawić z takim uśmiechniętym bąblem a nie taką marudą :)

Spokojnej nocki :)

Dzien dobry!
U nas pierwsze karmienie od 23ej.
Lilla, mnie wychodzilo dwa nocne karmienia a i tak mnie nie uchronilo to od @:( takze zycze Ci jak najwiecej dni bez tej cholernej @@@ :/

Brzuch mnie boli caly czas i za przeproszeniem leci ze mnie jak z kranu:/ kiedy to sie wszystko unormuje, przeciez to juz druga @ po porodzie:/ przed ciaza nie mialam az tak bolesnych, a teraz po prostu sie zwijam z bolu!

Ide dalej spac!

Dobranoc.

I milego dnia:D

Hej porannie:)

Hania przespala od 19.30 do 6.30:))ale fajnie:)

Leżę jeszcze w łóżku a mąż szykuje synka do szkoly,kawkę juz wypiłam bo mąż przyniósł do łóżka:))

Mamo b ja juz miałam 3 @ i może nie są bardzo bolesne ale też leci ze mnie jak z kranu :/

Małgorzata moja siostra płaci 50 zł za godzinę u fizjo,ale to małe miasto wiec ceny pewnie niższe.fajnie ze Zuzia juz nurk
Kuje:)

Katka kilka razy pójdziesz na sile i bóle przejdą.ja chodzę na aerobic,2razy byłam na aqua aerobic i jeden raz na normalnym i jakoś nic mnie nie bolało tzn troszkę tylko i tak się zastanawiam czemu:-S

Miłego dnia:-)
Postanowiłam dziś nic nie robić, ale mi z tym fajnie:)

reklama
dzien dobry

szok! moje dziecko nie wstalo o 5 tylko o 6:30 i bylismy z M niepocieszeni bo nie mógł sie z nia przed praca pobawic i nie wypilismy razem kawy :-D eff nie dogodzisz nam :-D ale za to sie wyspalam.
GiB - ja stawiam ze sokoji chodziło o śląską kartę zdrowia a nie ekuz - ale dzieki za info bo nie wiedzialam ze mozna przez neta!!! :tak:

jutro jade firme odwiedzic... w końcu. :tak:

kasiuchna - napisz cos wiecej o tym noszeniu albo wrzuc nawet fotki! jak mozesz :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry