malgorzatkar bylam prywatnie, placilam za 45 min 120 zl, ale babka nam pokazala co i jak mamy cwiczyc i na kolejne ide dopiero za jakis czas. na 25 listopada umowiona jestem do neuro panstwowo, wiec wtedy postaram sie tez wyciagnac skierowanie na rehabilitacje na nfz, chociaz nie wiem ile czasu trzeba bedzie czekac.
i tez chce zdjecia Zuzi z nurkowania! :-)
my o basenie pomyslimy juz po nowym roku, teraz zbieramy kase na swiateczne wyprzedaze w uk:-)
limonka poczatkowo podnosilismy oczywiscie z reka pod glowa i pupa, teraz jak juz radzi sobie z trzymaniem glowy to zdarzalo sie nam ze zwyczajnie chwytalisny pod pachami tak jak starsze dzieci.
fizjo kazala zlapac lekko pod pachami, przekrecic na bok, uniesc jakby do pozycji siedzacej i potem podlozyc reke pod pupe i automatycznie dziecko trzymany w "kubelku".
do odbicia po jedzeniu tez ja zle trzymalismy.
lilla ja nie karmie prawie wcale w nocy, rzadko sie zdarza ze Oliwia sie obudzi. laktacja sie unormowala i chyba przyzwyczaila jak wstaje rano to cycki nie sa twarde i @ jeszcze nie mam, ale tez mam nadzieje ze szybko nie przyjdzie.
o zauwazylam ze s.michalina napisala o fotkach to wrzuce wam dwa co zrobilam u fizjo jak mamy ja trzymac na rekach w ogole i do odbicia