reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Nawet nie mówicie mi o śniegu, aż się boję brrr ziomo uciekaj w góry.

My właśnie wróciłyśmy z męczącej podróży po Amazonii. Ciężko było, najpierw na koniku, później samochodem terenowym a na koniec na rowerkach! Ło matko, moje nogi :rofl2: Mel też się zmęczyła bo zasnęła mi w ramionach przy dźwiękach leśnej polany. Pozytywnie.

O 13 szczepienie :blink:

5 miesieczniakom - gratulacje ale większe gratulacje dla mam za wytrwałość :-D

4gift.pl - ja na tej stronce kiedyś kupowałam jakieś bajery na prezent.
Kubek obiektyw Lite
Kubek ninja
A to dla mnie idealne Koc z rękawami

U nas też co rano charczenie w nosku ale w ciągu dla spokój. Na porannej pielęgnacji zawsze daję sól i odwracam na brzuszek, coraz rzadziej coś wypływa ale chyba rozmiękcza glutki, bo później wychodzą katarkiem ściągane.

Ostatnia edycja:
reklama
Michalina weszłam w ten link i poszukałam prezentu dla m i od razu rzucił mi się w oczy ten CYCEK !! HAHA :D

Powodzenia na szczepieniu.

A tak w ogóle dzień dobry
Byliśmy dzisiaj na usg. Mała płakała bo zmęczona a jeszcze się ktoś z służby zdrowia wpierdzielił w kolejkę przed nas :/

Ej no i chyba trza kupić te żyrafe skoro tak chwalicie

Ostatnia edycja:
Undomiel nie tylko Ty nie potrafisz odciągnąć mleka! I tak szacun za te 10 ml, bo ja tylko podczas nawału tyle potrafiłam odciągnąć.

Szaro-buro-i-ponuro - ogólnie - spaaaać. Starsze dziecko w przedszkolu, Młodsze cos marudne, ale jakoś to ogarniamy.

Ręczny czy elektryczny? Kurcze ja nie mam problemu z odciąganiem. Nawet nie potrzebuje bodźca. Ta faza stymulacji świetnie działa.
Dziewczyny może wam pożyczyć? U mnie leży na razie.

Jaki śnieg?
W centralnej Polsce wiosna trwa:D

Byliśmy z Szymkiem załatwić Becikowe. Bez komentarza to zostawię. Trafiliśmy na Panią urzędniczkę starej daty, która tak mnie wyprowadziła z równowagi, że nas poniosło. Za karę zrobiliśmy jej atak terrorystyczny :p
Wzięłam papierki jutro mężu pójdzie, tylko oby się nie przyznawał że żona była:p

Elektryczny mam. Dziękuję serdecznie za chustę. Sobie :) Młoda w pięć minut zasnęła. Teraz sobie pol-lezymy

Tusia ty to musisz pyskata być :D lubię takie

Ostatnia edycja:
reklama
My po spacerze, poszliśmy do rossmanna po papier toaletowy i chyba jakaś wojna będzie, bo pustki na półkach z papierem....
Zuzi z noska leci, ale na szczęście sama " woda ", u mnie gorzej, ale żyję :-)
Tusiaczku brawo za atak terrorystyczny>:D<

Do góry