Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bardzo pieknie. Moge pozazdroscic 

i buźka od razu inna.
A ja myślałam, że zmarzluchem jestem, ale przy Tobie to wymiękam 

Może innym razem, wczoraj za to mąż mnie lampką domowego winka uraczył i taaaak mi w głowie szumiało 

My chcieliśmy zrobić sesję Mateusza z dziadkami - taki prezent na Dzień Babci i Dziadka miał być, ale teściowie nie chcieli 
:-( Cóż.... więcej im nie zaproponuję.
i rzaaadko 
ja planuje w pl do kosmetyczki uderzyc. henny nigdy nie mialam ale chyba powinnam. w ogole ja sie bardzo malo maluje. tylko na wyjscia puder i tusz, ew. blyszczyk powiekszajacy i od parady cienie i kredka do oczu.Oficjalnie witam Was "wariatki". Milej niedzieli. Do mnie dzisiaj kobietka przyjezdza na henne i paznokcieMaz stawia
. U mnie 9 i wszyscy w wyrku
![]()
Tusiaczku, ja tam wolałabym kawkę, ale wolę nie ryzykować z kofeiną.
A lumpeksing też uprawiam i uwielbiam. Ostatnio super sukienka dla córki za 7 zł i sweterek na wiosnę dla małego.
Lilla zainspirowałaś moje sny. Dziś sprzedałam cienkie rajstopy od projektanta !!!!z dziurą za 400 zł. Uśmiałam się po przebudzeniu. Niestety nazwiska nie pamiętam ;-)