Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
anastazi moje urodziny już w styczniu
venus to czekamy
a skąd bierzesz pomysły na wyprawkę?
Jak będę miała chwilkę to napiszę listę, moze którejś z Was się przyda.

Druga sprawa to mam mnóstwo znajomych starających się od dłuższego czasu, którym się nie szczęści i przestraszyłam się, że mnie też to czeka. Dlatego wzieliśmy się w garść i udało się nam "zaskoczyć" za pierwszym razem :-)jak ja się budzę to mąż się budzi i jak tu szeleścić i podrzucić smakołyki? W nocy mąż stwierdził, że idzie na dół bo spać mu się nie chce, to szybko wyjęłam prezencik z mojej szafki nocnej i włożyłam mu do szuflady ze skarpetami. Rano w pracy dostałam sms: Dziękuję i bardzo miło mi się zrobiło.Nie wstajesz w nocy na siku?Szczęściaro! A jeśli jednak, to wykorzystaj okazję
![]()
Oby było jak mówisz, wszystko dobrze, bez zagrożenia. Czekamy na relacje.Mam stresa, chyba pękł mój krwiak... Dużo ciemnobrązowej krwi. Żadnych skurczy, więc mam nadzieję, że to tylko krwiak... W nocy miałam koszmarne sny, może to stąd, a może te sny to było takie przeczucie. Mam dziś planowaną wizytę na 17:40, ale nerwy mnie zżerają.
Nie wiem czy to ma jakiś wpływ, nie oszukujmy się wielkie kobiety też mają usg i pewnie widać.Zastanawiam się jak to będzie u mnie z brzuchowym USG bo ja to mam kawałeczek brzuszkabynajmniej nie ciążowego a ciastkowego
Ciekawe, czy będzie coś przez niego widać ehhh
Można spytać w której części świata mieszkasz?Jako, że nie mieszkam w Polsce moim lekiem nie jest ani luteina, ani Duphaston, tyko Progestan 200 mg
U mnie też do przodu, Ale lekko ponad 1kg. I póki co stoi. Troche to przez słodycze, podjadam dużo orzechów. Do tego ostatnio zmierzyłam (.)(.) i pare ładnych cm do przodukochaneno to mam pierwsze ciążowe 0,5 kg
dzisiaj waga drgnela do przodu
![]()
Moj ze mna tez, tylko jemu coś szybciej brzuch rośnie ;/moj M tez razem ze mna jest w ciazy![]()
trzeba zrobic watek z wyprawka i doświadczone mamy duzo pomoga. Bo tyle rzeczy potrzeba, ale wiele to tylko fanaberia i niepotrzebny wydatek.a skąd bierzesz pomysły na wyprawkę?
Podziwiam. Ja mam 27 lat. Skończyłam studia, Pracuję. Kupilismy dom. Jesteśmy stabilni finansowo. Z mężem parą od kad miałam 17 lat. I nie chciałam dziecka wcześniej nawet gdybym miała to wszystko już dawno (dom, pracę, pieniądze itd.) Także szacunek dziewczyny, że w wieku 20 lat macierzyństwo pierwsze a nie szał ciałrybka,anastazi przestancie dziewczyny ja mam 20 lat i upragniona ciaze