Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PYTANIE:
dalej męczy mnie choroba. tzn na szczęście nie mam już gorączki, ale męczy mnie straszny kaszel, no i słaba jestem. Czy to możliwe, że przez to osłabienie łapie mnie zapalenie piersi?! No tak mnie boli prawa pierś, że dotknąć nie mogę; tak od spodu, bardziej w środku i taka cieplejsza jest. Zatkanych żadnych kanalików nie mam (chyba), bo nie czuję żadnych zgrubień.
Hmmm chyba cokolwiek, no bo ja nigdy np. tableta nie wysyłałam, a serdeczne podziękowania zawsze były :-)
.
tak jestem realistką) jakąś dużą kwotę to wyszukałabym jakąś rodzinę która potrzebuje pomocy i tak anonimowo np wyremontowałabym im dom, albo zapewniła dostawy jedzenia co tydzień. Zabawiłabym się w takiego małego elfika ;-). No cóż...pomarzyć można, a póki co stać mnie tylko na małe gesty pomocy.
ja nic z tego nie wiem.