Witam,
za mną też nocka taka sobie, podobno płakałam że muszę wstawać Mż coś rano wspomniał. Jak przytuliłam się do kołdry to ciężko było mnie postawić, zawsze proszę Mż jak widzisz że K jest przy cycu Twoja rola się kończy i możesz dalej spać, jeśli stawiam opór to do skutku masz mnie wybudzać. Obkładanie rozgrzewani wszystko mi się miesza nie wiem którą piersią karmiłam wcześniej nadal pokarm mi wzbiera piję szałwię od 8 dni doszłam do 3 szkl co dziennie i nadal wielkie g....nic nie działa.
Dzisiaj mamy szczepienie zapomniałam że mam wizytę u swojego endo muszę odwołać.
Moje dziecko rozmawia ze zwierzakami chwałę temu kto wymyślił matę. Mogę poprasować chociaż najchętniej marzę o śnie, jak sobie przypomnę że kiedyś w zamierzchłych czasach spałam po 8h to wydaje mi się że to fikcja.
Tusiaczek grafika super, masz tego więcej?
Lilla mój Mż jeszcze przed tym jak zostaliśmy małżeństwem to miał fantazję każda rocznica święto potrafił mnie zaskoczyć, niestety małżeństwo wyżarło jego kreatywność.Jak mi kupi maszynkę do golenia ubrań (jedną pożyczyłam bratowej na wieczne nie oddanie) to się załamie. Mam nadzieję że się wysili.