reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Graza a może problem jest w tym konkretnym mm? Może mu po prostu nie smakuje? Próbowałaś z innym?

Katar morderca nie ma serca.
Tyle mam do powiedzenia. Popiszę z Wami jak tylko wrócimy z Szymkiem do żywych:banghead:
Tymczasem dziękuję za uwagę.
Dobranoc

reklama
Co godzine, kwadrans po pelnej mam pobudke. Liczac, ze karmilam 15-45 min odchciewa mi sie spania i tym bardziej wstawania na zawolanie

Lilla to chyba Karolek chce Zolce po towarzyszyć czy to moje dziecko nie ma litości dla mamuśki, kołyszę go a ten smokiem się bawi przekłada z ręki do ręki, też wybrał sobie moment i tak siedzę w tej kapuście z lodem:( próbowałam na śpiąco dać mu butelkę wypluwa z buzi w końcu się obudził dał taki popis:( próbowałam mu dać moje mleko w butelce to samo krzyk niesamowity, a kiedyś pił z butelki :(

Elifit nie wprowadzam jeszcze pokarmu bo nie poradzę sobie z ilością mojego mleka.

MOkato współczuję u mnie o tyle że K je co 3h przez 5 min. z tym że cały proces u nas trwa 1,5h. z lewej piersi po karmieniu odciągam ręką żółte mleko, jutro jadę do poradni laaktac

Ostatnia edycja:
Siema. Mój dzieć przespał jedno karmienie i cycek mnie boli. Byle tylko znowu nie zrobił się zastój...
Mały śpi i coś tam gada sobie przez sen a ja nie wiem czy go budzić czy zostawić w spokoju. Ale chyba zestawie bo jak go raz obudziłam w nocy na zmianę pieluchy to skończyło się dwugodzinną panika. Jego i moją.

Dobry dzień:)
Noc nie była taka tragiczna jak ostatnie. Młody bardzo ładnie jadł trzy razy i po ostatnim po szóstej jeszcze śpi:thumbup:
A ja właśnie nie mogę. Jak mogłabym się wyspać w końcu to ja się tułam pół nocy bez sensu. Teraz też wstałam nie wiem po co, chyba żeby z mężem kawę wypić.

Miałam odpisać na zaległości, ale w głowie pustka. Pustka i ból, zatoki mnie wykończą.

Dzień dobry, dzisiaj wcześnie zaczynam dzień bo na 9.30 idę do przychodni w końcu to ucho odetkac. Mam. nadzieję że dzisiaj się uda.
Gdy się obudziłam moja córeczka lezala w poprzek łóżeczka i gadala do zabawek. Gdy tylko ja podniosłam na przewijak zaczęła płakać, a kupa była wielka i zaschnieta już. Zapominam jej witamine D podawać :( Wy dajecie swoim dzieciom?
Tusia cieszy mnie poprawa u ciebie.
Graza dobrze ze u mnie wlozylam smoczek Lusi i zasnelam nie martwiąc się o nią bo ona umie sama zasnąć. Ze mnie taki śpioch ze chyba dziecko wyczuwa ze bym je oddala na wychowanie babci gdyby mi spać nie pozwalala :p

Dzień dobry

Oj współczuję wam kiepskich nocek..ale to się zmieni na pewno,obiecuję:)

Lilly oby udało się odetkac ucho

Graza może spróbuj z innym mlekiem jak radzi tusia

Spijam kawusie i od nowa polska ludowa;)

Milego

Lilla, gdyby Adas byl w poprzek bylby wrzask, bo ledwo sie tam miesci :p

Moj synek wstal i marudzi, ale mam to gdzis, bo robi to od miesiaca przez cala dobe.

Noc fatalna. Cyc co godzine. Krolewicz po cycu nie zasypia. Krolewicz po cycu marudzi i potrzebuje zaproszenia do snu...

Wit D daje

Wspolczuje zastojow. U mnie nic takiego sie nie robi...

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry dziewczeta i brzdące !!!
u mnie noc nie tragiczna. ale nie wspaniała... kurde kiedys potrafił po 8 godzin pod rząd... kiedy to było.

moje cycki przy zmniejszonej liczbie karmień - coraz lepiej. minęło 5 dni. po 1,5doby zrobiły mi sie zastoje ktore udalo mi zwalczyc okladami i przystawianiem. jednej nocy mialam taki nawal ze spac nie moglam. teraz lepiej. tylko wczoraj jeden cyc bardzo mnie bolał. nie bylo guzów, nawału, cycek srednio miekki a strasznie bolał.... bałam sie ze mi sie zapalenie jakies zrobi. nie wiem co z tym zrobic. dzis poki co lepiej, boli ale mniej. zobaczymy pozniej

Graza ptobuj dalej. ja bym chyba w butli dawała mm.. twoje mleko kojarzy sie z cycami. u mnie nie zadziałała metoda karmienia rpzez kogoś. u mnie sie nauczyl. pozycja jak do cyca. spróbuj innego mm? jak jedno załapie to później reszte wypije.

makota mojego księciunia też trzeba ululać... zasypia na cycu lub ululany i tylko na stojąco. najlpeij spacerować. wczoraj sie własnie zastanawiałam czy sie nauczy kiedys sam zasypiać. jak zaśnie śpi w łóżeczku..odłożony bardzo delikatnie. eh

wit D daje.. ale miałam okres że zapominałam przez dłużysz czas, chyba prawie miesiąc. teraz się staram ale nie codziennie.

Ostatnia edycja:
Do góry