reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Mi mąż kupił w połowie grudnią na urodziny picolo za 4zł wczoraj był w realu i gada mi że był za 8zł i że nie kupi oranzady za 8zł i wziął mi pepsi :D tak w sumie to mi pasi.
U nas dzisiaj domowa pizza, prazyżynki, pepsi, film i spać :) nie zakładam czekania do północy.
Dziecko pojadło i śpi. Wczoraj tak spał do 9 i cały plan dnia poprzestawiał :) ciekawe do której pośpi dzisiaj.

Dobry!

Grube impry sie szykuja :p

Das mial wczoraj po szczepieniu 38. Dalam syrop.

W nocy dopadla mnie "madra raczka" :p zabralam cyca, bo das zasnal. Dalam mu reke, bo po chwili chcialam przelozyc go do lozeczka. Raczka puscila moja reke i zaczela majtac szukajac reszty ciala :o dalam pieluche - nic, swoja koszulke - nic. Polozylam sie, raczka padla :D

Gdzie trzymacie wozek? Ja musze w mieszkaniu i mam spory syf...

Ja mam pełny luksus bo u nas na parterze kamienicy jest biuro rachunkowe mojej mamusi i sobie trzymam u nich w pierwszym pomieszczeniu <socjalnym> i sobie schodzę z dzieciem ubranym po zęby na dół i od razu wyjeżdżam. Jedyna gimnastyka jest w ubieraniu siebie i dziecko - kogo najpierw? Ale ogarniam to tak że ubieram dziecko, sadzam w krzesełku w przedpokoju, *******otem się ubieram i tadammm.

Tak bajdełej. Jakoś tu bardzo cicho w stosunku co było kiedyś? Gdzie się podziałyście? :nerd:
Kiedyś jak zamieściłam wpis, poszłam na spacer z dzieckiem, wróciłam to musiałam wertować 5 stron wpisów Waszych :)
Porozjeżdżały się na święta? czy się tak dużo osób wykruszyło?

Dzień dobry :-)

Dziś z rana, bo później muszę dom ogarnąć, żeby porządnie nowy rok przywitać :-D

Też robimy imprezę domową na 4 osoby, ale przynajmniej 2 pary będą - ja z Matim i mąż z Natką :-D

Menu też typowo imprezowe się zapowiada - domowa pizza, chipsy, orzeszki, pepsi i mąż wczoraj o biedrę zahaczył i kupił jakieś gotowe drinki - szał będzie :-D
No i kupił wczoraj też fajerwerki, a raczej petardy, bo tylko małe światełko i ogromny huk z tego jest. Dziś ma za zadanie kupić coś fajnego z dużym błyskiem (Mateusz lubi fajerwerki, ale te takie na niebie, tych huczących się boi)

Też piorę cały czas. Wczoraj wyprałam, ale zupełnie zapomniałam o rozwieszeniu i dziś od rana płukanie robiłam. Ostatnio mąż wpadł na rewelacyjny pomysł (gdy rozkładał uprane rzeczy w szufladach), że będzie nosił 1 majty i 1 parę skarpet przez 3 dni - będzie wtedy mniej prania :-D Takie zboczone ma to poczucie humoru ;-):-D

Wózek trzymam w domu. Są takie pokrowce na koła i zastanawiam się czy ich nie kupić. Miała/ma może je któraś?

Kasia co ci wygwiazdkowało? Bo rozgryźć nie mogę :-D

Dzień dobry

Głowa mnie boli buuu

Makota ja na klatce przed drzwiami.

Kasia i to i to. Dużo dziewczyn się przestało udzielać a i święta swoje zrobiły.

Lilla dzielna psina :)

Haust Aru też się boi huków. Ale wątpię by dotrwał. Zobaczymy

Dzień dobry

O 4 młodsze stwierdziło, że się obudzi, padło, ale się wiercilo non stop, o 5 starsze przyszło bo tak i tez się wiercilo, usunęłam kolo 6.30... Przed 9 starsze próbowało mnie obudzić, ale twarda byłam... PADAM!

Hmmm kaszki maz nie kupil bo nie ma cztstej tylko smakowa wiec po nowym roku sie kupi....

U nas tez domowa pizza....i sylwester z polsatem:-D istne szalenstwo

O 17 ide na rynek u siebie na wsi na jaselka. Lubie to. Nowy rok zrzuca i zegna stary rok,sklada przy tym obietnicr.strazacy przebieraja sie za diabelki,jest smierc ktpra smaruje panienki czerwona szminka, fajerwerki. Przychodzi cala wies.

O polnocy idzoe sie drugi raz,robia ogromne ognisko,odliczanie i zyczenia

reklama
Cześć

Elifit dzięki:)

Kornela ale fajny zwyczaj u Was:)

Makota ja trzymam wózek w ganku/wiatrołapie,na czas świat wyniosła do kotłowni bo dużo gości się przewijają

HANIA przespala całą nocke:)

Zastanawiam się po jaką cholerę zapisywałam się na sylwestra :mad: nie chce mi się... Zaraz jadę do fryzjera... Wolałabym w domu posiedzieć jak Wy...

Aa zapomniałam się pochwalić, wczoraj urodził się kolejny dzidziuś w naszej rodzinie-5ty,kawał chłopa z niego 4 kg i 59 dam,dzieciaki przeszczesliwe, to dzidzia Oli chrzestnego

Zmykam do fryza, do potem

Do góry