reklama

Lipiec 2014

Malgosiu dzieki. Jutro tez dam dynie jednak bo w tej zupie jarzynowej tez 50% marchewki i robi twarde kupy. Nie placze ale troche mu zmienie. A jakiej firmy dajecie morele albo gruszki?

reklama
Coś jest z tymi fazami snu, bo W tez się często budzi po 30min. Jednak taka jest zaleta usypiania w wózku, że zaraz go dobujam i śpi dalej - oczywiście nie zawsze, bo jeśli coś się dzieje ciekawego, słyszy gości np. to już nie zaśnie. Czasem mi na cycku zaśnie, przebudzi się to ja go szybko do wózka i dalej śpi. Jeśli drzewka trwa krócej niż 50 min to nie jest potem taki chętny do zabawy i widać, że się nie wyspal.

Byłam wczoraj na laktacyjnej grupie wsparcia i okazuje się, że z czasem nie jest wcale lepiej i moje pobudki co 2h to niezły wynik.

Elifit dobrze, że Zuzia ok, oby z Tobą tez szybko było lepiej!!!

Graza a co z klatka piersiową K? Mieliście jakieś badania?

Dalam te morele hippa. Miałam nie dawac bo cukier ale nic nie miałam a maly pojękuje i tylko twarz bobek poszedl. Narazie koniec z zupa jarzynowa. Jutro kupuje dynie,brokuly,gruszki i śliwki to mam napisane ze rozluźnia.....i niby zupka jarzynowa jest ze normalizuje kupę ale pewnie ta marchew go zatwardzila....

Hej dziewczyny,
U nas tez drzemki 30 min równo z zegarkiem w ręku. Tez probowalam wszystkiego ale działa tylko położenie się kolo niej, bez cycka bo juz nie karnie ale jak ja przytula to jeszcze dosypia. Czasem ale to bardzo rzadko zdarza się ze jak się obudzi się t woaczam karuzele i jeszcze sama zasypia.

Elifit super ze Zuzia dzielna.
Tuska witaj znowu :)
Kornela tak płaska łyżka tej kaszki do obiadku :)
Katka ty weez lepiej odpocznij trochę :)
Lilla teraz juz coraz sprawniej będzie szło to rozszerzanie.

Młoda śpi przy mnie bo w taka histerię wpadła ze nie mogła uspokoić ehh. Później jeszcze tu zajrze :)

Limonka u nas tak samo 30 min drzemka.

Kornela to marchew. Bo nas też zapiera.

Lilla a napije się z tobą tej kawy :)

Zaczyna mi spływać ropa do gardła. Muszę chodzić wypluwać blee. Czyli lek działa.

Kornela - ja dawalam Adasiowi zupke jarzynowa z kurczakiem. Woda, marchew i seler. Chyba gerber. Dziwny sklad...

Elifit - fuuuu :p dobrze, ze skutecznie!

Das spi przy mnie. 4 drzemka. Zawsze sa 2. Moze zasnal na noc a my poza domem :/

Pogoda okrutna. Wyjsc sie nie chce

Zaparcie to wg was problem z kupa czy twarda kupa? Adas bobkow jeszcze nie robil, ale problem ze zrobieniem miewa

Ostatnia edycja:
Ja dostałam skierowanie do laryngologa sialala. Uwielbiam po lekarzach chodzić bez sensu i zajmować ludziom miejsce.

Jutro uczelnia... Chce mi się bardzo.... Ale przynajmniej do ludzi wyjdę.

Elifit ojj :-(

Czy ja wam kiedyś pisałam że nienawidzę remontów?????????
Nie na wi dzę!

Oliwia mnie teraz męczy. Jeść, nie jeść, spać, nie spać, bawić się, nie bawić, płakać, nie płakać....

Istagram - co to jest bo ja już stara jestem i nie ogarniam nowinek internetowych :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry