reklama

Lipiec 2014

reklama
Dobry wieczór:)

Ja juz mam dosyć porządków prasowania itd ehh. Co ne ogarne to zaraz znowu sterta wszystkiego i bałagan w całej chałupie. Dodatkowo ostatnio znów się nie potrafię zorganizowac . potrafię pol dnia w pizamie chodzić. Lodówka niby pelna ale jak przychodzi co do czego to nic mi się robić nie chce. Dzis mam dzień marudzenia wiec przepraszam.

My z moim często oglądamy filmy, tak spędzały wieczory, może nie codziennie, ale jak mam sile i wiem ze nie zasne to oglądamy.
Tusia ile zębów juz macie bo nie pamiętam ?? My na razie dwa dolne i się zastanawiam kiedy na ghore przyjdzie czas.
Ciuszki po julce trzymam w worku zwykłym na razie,ale muszę kupić próżniowe i przy okazji zrobić segregację bo wrzucalam wszystko co za male do tego wora a na pewno część do wyrzucenia.

Nie wiem co jeszcze, dziura w mózgu ehh.

Czas zakończyć tem dzień. Dobranoc :)

Dzien dobry!

Adas spi od 20, kiedy to padl po marudzeniu i terrorze, ale ja jakos spac nie moge :((

Ciezki dzien mialam wczoraj i chyba przez to.

Adasiowa noc dziwna. Budzil sie na cyca, albo budzil sie, marudzil, zobaczyl mnie nad lozeczkiem i zasypial :o

Niedawno skumalam sie, ze wybudza go mokra pielucha. Przewinelam i spi :o

Milego dnia! ;)

Makota narobisz sie z tym swoim Męczydełkiem [emoji27] Mam nadzieje, ze wkrótce sie opamięta i będzie najgrzeczniejszym chłopcem na forum (oprócz W[emoji39][emoji39])

My jesteśmy na feriach [emoji41]
Śniadanie zjedzone, teraz W śpi - kawy mu matka pożałowała [emoji6]zaraz wstanie i pierwszy basen.
Bardzo jestem ciekawa jego reakcji [emoji57]

Tusiu u nas szły 4 górne sztuki na raz [emoji51]
Okropnie było, ale bardzo szybko [emoji1]

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Tusia ja myslalam ze moze górne jedynki idą, ale teraz mam wrazenie, że dolne dwójki też się szykują:) A moze to i to, to by wyjasnialo marudzenie ale z drugiejn strony noce spokojne wiec nie wiem juz.
Makota tak to czesto jest, że jestesmy zmeczone ale spac nie mozemy. Życzę ci lepszego dnia dzisiaj :)

My z Julą calutki dzień same. będzie cięzki dzien, pogoda taka sobie a do sklepu trzeba isc bo mi się żarcie dla dziecka kończy :/ Może na targ wstąpie to jakieś warzywka na zupkę kupię. Miłego i przede wszystkim spokojnego dnia dziewczyny :)

Apel do dzieci:) Proszę się słuchać mamuś bez wyjątków :)

Helou

Pogoda się popsuła. Leje :/

Nocka w porządku. Od 2-9 przespane. Ale teraz marudzi, ze zmęczenia???

My kiedyś filmy też oglądali ale ostatnio mąż pada i dawno nic razem nie oglądaliśmy. Polećcie jakiś dobry dramat obyczajowy.
Jaki gatunek filmów lubicie w ogóle?

reklama
Pisałam dużo i sobie skasowałam :/

Filmy bardzo lubimy oglądać. Wczorajszy polecam obejrzeć z nieświadomymi ojcami naszych dzieci. Lekki na odstresowanie. Moms' night out.

Zębów nadal nie widać. Czy tylko my bezzebni zostaliśmy?

Limonko nie chcesz to nie gotuj. Ja wczoraj na obiado-kolacje zrobiłam hot dogi (parówki z microwave, bagietka, trochę pomidora i ogórka plus ketchup).
Doti odpoczywaj za nas wszystkie i pisz co u was. Będę udawać że to ja przeżyłam hi hi

Makota ja też w ostatnim tygodniu w nocy pieluche zmieniam. wcześniej to do 3mca życia Z. w nocy zmienialam.
Elifit-sprawdzam tytuły i ci napiszę bo zapomnieliśmy z mężem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry