reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Lilla Powodzenia na kontroli:thumbup:
Tak przekombinowałam, że dopiero wstałam. Szymek obudził się po szóstej wyspany, ale udało mi się go spacyfikować. Dospał do 9.30 przenieśliśmy się do salonu, Szymek zaległ w kojcu z zabawkami a ja siup pod kocyk i tak do teraz aż mu się samodzielna zabawa znudziła. Teraz kawka i można zacząć żyć. Chociaż pogoda za oknem nie nastraja pozytywnie, deszcz pada i znów szaro i zimno:confused:

Witam
Zuzia Dziś od przed 7 śmiechy urządziła, ale jak wyprawilam Ole do przedszkola, to jeszcze do teraz poszliśmy spać. Ogólnie to ja mega niewyspana jestem... Zuzia się budzi co trochę ponad 2 h, w Międzyczasie często Ola się obudzi i masakra...
U mnie śnieg pada

U mnie lezy snieg :o

Adas dospal do 9:30. Ja tym bardziej. Po bezzebnym usmiechu zapomnialam o nocy ;)

Ja przyjmuje vitaminer dla ciezarnych, bo kupilam kiedys w promocji, ale nie wiem, czy to cos pomaga...

Lilla - ja to karmienie przed snem chcialabym zachowac, ale ciagle zmieniam zdanie. Dawalam kaszke i kleik - Adas spal tyle co na cycu. Gdyby zaskoczyl mm latwiej byloby go odstawic. Karmie 7 mc wiec jak dla mnie ok. Do 12 miesiaca chcialabym odstawic

Dzień dobry :)
Jula wstała o 7.30 zjadła o 8 i doleżałyśmy do 8.30 także nie najgorzej jest. Z tym, że podobnie jak u Tusi juz jej się nudzi i czas włączyć mózg i wymyśleć jakieś zabawy :) Kawka w trakcie także jakoś żyję :)

Makota napewno są witaminy dla mam kp. Nie wiem jakie ale tu w uk niektóre się nadają te co w ciązy się bierze, a niektóre spacjalnie dla mam kp właśnie na wypadanie włosów itd, także musisz w aptece popytać :)
Lilla powodzenia na kontroli. No i zaciekawilas mnie tym filmem, chyba też musimy obejrzeć.

Lecę do mojej buni :)
Milego dnia :)

Dzień dobry :-)

Wczoraj szybko musiałam uciekać, bo mała krztusiła się katarem :-( Na szczęście o 1.30 usnęła i spała, spała, spała, ale przy zapalonej lampce - dziwnie jakoś tak mi było. O 4 przyszedł do nas starszak i już w ogóle super było :cool: Natalkę musiałam wybudzić o 7.30, bo na 8 miałyśmy iść do lekarza, ale chwilę po ubraniu dzwoni tel. z przychodni, że dziś lekarz od 12 :wściekła/y: Dobrze, że już w aucie nie siedzieliśmy.

Lilla ja raczej w ten sposób nie mogę filmów oglądać :-( Mam internet radiowy, który śmiga z prędkością 2 czegoś tam i o ile jakieś programy da się obejrzeć, to filmów już raczej nie :no: I powodzenia u lekarza - kciuki za wagę Zolki zaciśnięte :tak:

Makota witaminy witaminami, nie chcę Cię martwić, ale jak nie zaczniesz porządnie jeść, to nawet najdroższe witaminy na niewiele się zdadzą :-(

Ja staram sie jesc zdrowo, ale ostatnio malo jem. Nie mysle o glodzie gdy zajmuje sie Adasiem :/ zima i brak snu tez robia swoje napewno

Krew badalam 3 mc temu. Powtorze

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Zuza ładnie spala w nocy. Pobudka koło 9.
Dajcie śnieg lub słońce.
Dziś mam maraton angielskiego. Zaczynam o 12 kończę o 15 a potem jeszcze od 17-18.

Małgorzatkar z tej strony się cieszę że Aru nie chodzi do przedszkola. Śpimy do 9 chociaż.

Makota idę o zakład że źle się odżywiasz. A wtedy tak jak dziewczyny mówią witaminy nie pomogą.
Włosy też mi wypadają imam siano. Cera się popsuła. Chudnę cały czas. Ale czuć się dobrze czuję. Sprawdź krew koniecznie.
I jedz regularnie. Nie musisz dużo.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki:)

I znów mam zaległości od piątku,ehhh chyba nigdy nie rady być na bieżąco :(

Weekend miałam imprezowy z racji moich urodzin i imienin:)

Tak tak znów jestem o rok starsza:(,dziś mam urodzinki,
Hani wyszedł pierwszy ząbek, prezent dla mamusi,aaa i nocka przespana:)

Ja wczoraj miałam mega senny dzień,dziś czuje się lepiej:)

Zazdroszczam śniegu:)

Ja nie kp, ale też się źle odzywiam, dziś zjadłam nawet śniadanie pierwszy raz od kilku dni,włosy na szczęście przestały wypadać garściami

Miłego dnia:)

Do góry