reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Agulam najlepszego :-)

Noooo żeby nie było - ja też źle się odżywiam :-p a na dodatek apetyt ostatnio dopisuje :sorry:

A i wróciliśmy od lekarza. Mati standardowo zapalenie ucha. Dostaliśmy skierowanie do laryngologa. Natalce poza tym, że zęby idą nic nie jest. Ma spać na brzuchu - no ma, ale jak, jak ona od razu się przekręca :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Cze kobietki:)

u nas ciężko o organizację, dlatego mało nas na BB.
Haust zdrówka dla Nati. Haust masz witaminę D w kroplach? podobno tylko na receptę od lekarza my mamy pakowaną w twist-off.
Kornela lekarz nie zasugerował badania na oznaczenie vit. D? u nas było podejrzenie krzywicy mieliśmy oznaczany poziom D i fasfatazę alkaliczną przy złym wchłanianiu jest podwyższona.
Tusia Twój synek jest niesamowity, przy nim K to kłoda:D

Makota gratki dla Adasia. Mam nadzieję, że już wkrótce wszystko się unormuję tak abyś mogła się cieszyć macierzyństwem. W kwestii wypadania włosów, u mnie wypadło około 2/3 szok, ścięłam włosy. Witaminy są np oznaczone jako dla kobiet w ciąży i matek karmiących. Ja mam femibion natal 2 plus zostały mi same witaminy bo w ciąży brałam dha i co drugi lub trzeci dzień kapsułkę z witaminami. Teraz przyjmuję jedną na 4 dni, przy hashimoto nie zaleca się jodu, sprawdziłam witaminy dostępne na rynku wszystkie są z jodem:(

Lilla mam nadzieję że u Zolki waga ruszyła do góry.

Dzisiaj rehabilitacja.

Graża tak, ja te kropelki mam od lekarza. Mieliśmy na początku w kapsułkach, ale Natalię bolał brzuch i w końcu przeszliśmy na kropelki.

Nie nic narazie nie sugerował. Sprobujemy tak jak on zalecil jak nie bedzie poprawy to zapytam jeszcze o to. Nie chce malego tak kluc bo po kazdym zastrzyku, pobieraniu krwi maly ma obrzek, zaczerwienienie i taka gule twarda pod skora. Raz w szpitalu jak mu sie wkuly to mial taka szrame ze sie przestraszyly, że zakazenie jakies.

Agulam wszystkiego najlepszego :*
W NL wit są w kroplach.
Zabrałam dziecko na spacer o 14 i od tamtej pory jest marudna. Kładziemy ja spać a ona w taki rzewny płacz jakbyśmy ja ze skóry obdzierali. Ja zaraz zaśne a ona na macie się bawi. Dobranoc

Das ma wit D w kropelkach. Juvit z pompka. Sa bez recepty.

Teraz wycisza sie po ataku terrorystycznym ;)

M oczywiscie w pracy

Kolejne ataki terrorystyczne i bezsenna noc wyprowadza mnie z rownowagi ;D

Czy tylko moje dziecko caly dzień jeczyyyy? No nie mogę. Spal 3 razy po 15 min i bawi sie a za chwile ryk. Mąż przyjechal a ja idę kupic kawałek jakiegoś ciasta bo musze zajrsc te stresy

Agulam sto lat i tobie Makota za wczoraj :)

Haust zdrówka!

U nas jak zmęczenie ją złapie to jest masakra. Także łącze się w bólu
Ja słodycze jem na potęgę. Tyle mam ze świat. Mogły by się skończyc ti by nie kusily

Ostatnia edycja:
Agulam wszystkiego co najlepsze!!!

Mi też włosy strasznie wypadają :( ja biorę Olimp Labs dla mam, są tanie i mają żurawinę. Suplementuje głównie z powodu nie jedzenia warzyw i owoców. Bo tak poza tym, no dobra i poza słodyczami, to chyba dobrze się odżywiam. Tylko z tymi warzywami się martwię, że Witek zobaczy, że mama nie je i też odmówi. . .

reklama
Kornela moje dziecko też jęczy pol dnia. Gdy zasnęłam ona zrezygnowała z zabawy na macie na rzecz wypicia wody psu z miski. Mąż z dołu przez nianię usłyszał podejrzane dźwięki i przyszedł. potem dalam pierś to zasnęła i razem do 20 pospalysmy. Teraz pije mleczko na noc i może mamy wieczor dla siebie :)

Do góry