reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Agulam Wszystkiego najlepszego :-)
Makota zamiast kombinować z suplementami do lekarza marsz:thumbup: zrób badania, krew przede wszystkim i zapytaj co możesz brać. Ze zdrowiem nie ma żartów:confused:

reklama
Ja tak jak Agulam nie karmie piersia a mimo to jem mało. Za mało, nadrabiam słodyczami bo dziennie zjadam 2 tabliczki czekolady albo 2 paczki ciastek. :sorry:tez mi dieta. O dziwo jak kp czulam sie do dupy, bardzo duzo schudlam i zrobilam morfo i wyniki idealne hemoglobina ponad 14. Ja czesto pomijam sniadanie, jem obiad kolo 15 i przed spaniem cos a w miedzy czasie slodycze wsuwam....

Limonka - a pokazesz linka do tych witamin z uk? Ja wiem, ze tabletki tabletkami, dieta dieta, ale poczytalabym o nich.

Kornela - ja jem sniadanie ok 5 potem nic, ok 12 cos na spacerze, obiad ok 17 i kolacje po 20... Tez podjadam slodkie

A tran kp mozna? Bo niektorzy bija piane, ze dziecko wit D przedawkuje

Makota to nie jest tak zle.... u mnie pierwsze jedzonko koło 15 (własnie zjadłąm obiad) i drugie koło 22 a w miedzy czasie slodycze, ale musze sie wziasc za siebie bo ja i tak nie moge przytyc. Zeby przytyc kilogram albo dwa to musze jesc mega duzo i conajmniej 6-7 razy dziennie.

apropo sniadanie o 5 ?????o tej godzinie to ja sie przekrecam na drugi bok:)))) zreszta
nigdy nie zjadlabym nic przed godzina 8,9. Nawet jak zjem suchy chleb to mnie zbiera tak rano na wymioty....

Dzien dobry!
Agulam, spelnienia marzen! :-*

Co do diety, staram sie jesc zdrowo, ale nie zawsze to wychodzi. Szczegolnie jak w poblizu mnie znajduja sie slodycze:-)

Tutaj sa takie tabletki dla kobiet w ciazy i od razu dla karmiacych. Przypomnialam sobie o nich, wiec zaczne je chyba brac:-/ wlosy wypadaja mi w mega ilosci:-/ gdyby nie to ze mam je grube i geste,byla bym juz lysa!

reklama
Do góry