Witajcie dziewczynki

Widzę, że niektóre z Was nadal chorują, a więc dużo zdrówka życzę. Dla dziewczyn z wizytami na dzień dzisiejszy dużo spokoju przesyłam.
Viola nie jesteście tak bardzo na samym końcu, jest trochę wiecej dziewczyn z końcówki.
Ja dzisiaj moałam noc mało przespaną bo "mały" szkrab postanowił od 3 w nocy przyjść do rodziców i się przytulać. Zostawiłam go w łóżku z tatą i poszłam do jego łóżka. Przylazł za mną i co chwilę było mamusiu przytul mnie tak, a teraz tak, a dlaczego mnie nie przytulasz? i tak prawie do 7. o 7 powiedziałąm mu że ma się wysikać i może się przytulić ale jak ma zamiar gadać albo się bawić to sio do pokoju bo ja źle się czuję i tak często budził się w nocy że nie mam siły i jak się nie prześpię będę miała zły humor. Przytulił się i spał do 11 obok mnie. Obudził się i zapytał czy grzecznie spał

.. Ale po1,5 tygodnia w domu na chorobowym budzi się i mówi.. MAMO UCHO MNIE BOLI. Wymiękłam.
Co do samopoczucia w ciąży.. to mój mąż powtarza że jak gdzieś czyta, albo ktoś mówi że ciąza to nie choroba to ma mu ochotę zaśmiać się w twarz

Jestem totalnie nie do życia, powolna, bez energii i strasznie drażliwa na zapachy, choć nie wymiotuję...