Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mdłości wróciły, a mój mąż tylko o jedzeniu gada.. Lodówka śmierdzi strasznie:-( Zatoki znowu bolą - wczoraj ich nie płukałam i może to przez to. W ogóle się nie wyspałam, nie mogłam zasnąć wierciłam się do pierwszej. Mój tata dziś pojechał na plantację po choinki, przy okazji kupi dla nas. Zawsze to taniej niż potem na targu, w tamtym roku zapłaciłam prawie 200zl
Mam nadzieję, że mdłości zaraz przejdą, bo trzeba się za robotę brać, bo w lesie jestem..
Jak dzis Wasze samopoczucie??? :-) Moje super tylko piersi strasznie znow bola. Wczoraj odebrałam wyniki i IgG mi spadło z 23,4 na 22,4 a awidnosc wynosi ponad 60 % a wczesniej 52,2 IgM 1,800 teraz 1,710 i mysle ze chyba jest ok.
Szmaragd Skarbie
czy znasz sie cos na tym??? Dodam ze biore Rovamycine 3*1 . Odnosnie witamin ja biore juz 3 tyg choc moja gin nie widziała potrzeby natomist lekarze u ktorych byłam na konsultacji w Krakowie odnosnie toxoplazmy jak usłyszeli ze nie biore to 

ochrzan ze mam brac i kazali Femibion Natal 1 i tym sposobem zazywam:-). Robiłam tez przy okazji bete hcg ktora wynosi 53609mIU/ml i progesteron 17,47 i tak mysle teraz czy to jest ok czy nie. Co do porzadkow to hmm biore sie od wtorku o ile bede miec checi
. Kiedy ubieracie choinke??