reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

zaraz mam po Olę jechać, a właśnie sobie przypomniałam, że mialam prezenty popakować i jechać do sklepu lukry i inne takie pierdołki do pierników kupić... żelek w głowie...

reklama
kochane wrocilam od lekarza.....co do wagi...lekarka powiedziała ze poki co mam się nie martwic....tak czasem bywa....i ze nawet to ze spadla mi o prawie 7 kg....co prawda ostatnio było już do góry o 0,5 ale szybko spadlo.............ale dostałam wyniki krwi z ostatnich badan...i okazało się ze mam braki w witaminie B i D i ze tej wit. D mam o polowe mniej niż ta dolna granica normy.....i musze sobie je uzupelnic....zrobila mi tez badanie USG.....i SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ONA MI POWIEDZIALA ZE BEDZIE CHLOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pokazala w przybliżeniu dupke maluszka i rzeczywiście cos tam wystawalo...ale czy to możliwe żeby tak szybko było widać???????????????????????????????????????????? ??????????

Anastazi Gratuluje!!
Tak mysle ze tak juz czytalam na necie o tym I powiem ci ze ja zamierzam zapytac o plec rowniez..jeszcze raz gratki ...ja do piatku czekam ehh

anastazi suuuuuuper :-):-):-) ponoć chłopaka wcześniej można zobaczyć na usg ;-) a jeśli ma dobre usg to można i w 12 tygodniu zobaczyć:-) jeszcze raz GRATULACJE!!!!

Czesc.a mnie caly dzien boli cos brzuch.nie az tak zebym sie zwijala i plakala.ale boli ciagiem...

Anastazi gratulacje ;)

Przestancie gadac o przytulaniu bo sexu mi sie chce...a nie mam kogo wykorzystac :)

jedyne co powiedziała to ze mam niedobory i ze mam w aptece kupic ale nie jakies zestawy witamin tylko kazda z nich osobno bo reszte mam w normie i nie potrzeba ich uzupelniac.....

reklama
Do góry