• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
kochane wrocilam od lekarza.....co do wagi...lekarka powiedziała ze poki co mam się nie martwic....tak czasem bywa....i ze nawet to ze spadla mi o prawie 7 kg....co prawda ostatnio było już do góry o 0,5 ale szybko spadlo.............ale dostałam wyniki krwi z ostatnich badan...i okazało się ze mam braki w witaminie B i D i ze tej wit. D mam o polowe mniej niż ta dolna granica normy.....i musze sobie je uzupelnic....zrobila mi tez badanie USG.....i SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ONA MI POWIEDZIALA ZE BEDZIE CHLOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pokazala w przybliżeniu dupke maluszka i rzeczywiście cos tam wystawalo...ale czy to możliwe żeby tak szybko było widać???????????????????????????????????????????? ??????????

Czesc.a mnie caly dzien boli cos brzuch.nie az tak zebym sie zwijala i plakala.ale boli ciagiem...

Anastazi gratulacje ;)

Przestancie gadac o przytulaniu bo sexu mi sie chce...a nie mam kogo wykorzystac :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry