reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

He he właśnie . My albo w domku albo na domówce :-D Ja za kierowce oczywiście :-D choć ostatnio na wizycie gin mi mówiła ze kieliszek szampana można jednak mnie na samą myśl o alkoholu mdli hihih tak ze odpada napewno :-D

A tak serio to w tamtym roku poszaleliśmy i byliśmy na balu, w tym na spokojnie, nie czuję się na siłach na imprezę. Zostaniemy chyba w domu. Nikt ze znajomych się nie odzywał, ale wiadomo jak to jest, jeszcze się to może zmienić.
Jakoś nieszczególnie się dziś czuję:baffled:mdli mnie, śpiąca jestem, jakiś kryzys mam:-p

reklama
Ja wlasnie od 40 minut wychodze na spotkanie z kolezankami, umalowana, ubrana siedze i tepo wpatruje sie w tv albo tableta. Wstac nie mam sily :/ boli brzuch, niedobrze mi i nie mam ochoty nigdzie isc. Taki flak sie ze mnie ostatnio zrobil, wiec pewnie i Sylwestra sobie odpuszcze...

my idziemy na taką małą zorganizowaną imprezę na 30 par. Bilety załatwialiśmy już w wakacje. Mam nadzieję, że będę się dobrze czuła i chociaż trochę posiedzimy, bo fajni ludzie z nami idą.

ja jestem zaproszona na domowke bo mój mężczyzna niestety musi w sylwestrowa noc pracowac... ale i tak chyba wybiore opcje bezpieczną DOM i kolejne sezony ulubionego serialu. . bo polsat i tvp odpada nie mam polskiej telewizji ;( ;(

Witam nowe mamy :) i gratuluję :)
Mi dziś od rana nie działa bb w telefonie i dopiero teraz zebrałam siły aby odpalić komputer.
Byłam dziś na wizycie i jestem w ogromnym szoku bo poznaliśmy już płeć! Będzie SYNEK :):):) Wiadomo, że pozostaje jeszcze minimalny cień niepewności, ale podczas dzisiejszego badania dla pani dr wynik był oczywisty :)
Oboje z mężem chodzimy z bananem na ustach :)

Witam nowe mamy :) i gratuluję :)
Mi dziś od rana nie działa bb w telefonie i dopiero teraz zebrałam siły aby odpalić komputer.
Byłam dziś na wizycie i jestem w ogromnym szoku bo poznaliśmy już płeć! Będzie SYNEK :):):) Wiadomo, że pozostaje jeszcze minimalny cień niepewności, ale podczas dzisiejszego badania dla pani dr wynik był oczywisty :)
Oboje z mężem chodzimy z bananem na ustach :)

tak szybko już ? mi mój lekarz powiedział że pierwsze co to w 15 tyg. i ile maluszek nie będzie wstydliwy i pokaże "co tam ma" .. mam kolejną wizyte 3.stycznia i to bedzie już koniec 12 tyg. oj jak bym się cieszyła już wiedząc :)

tak szybko już ? mi mój lekarz powiedział że pierwsze co to w 15 tyg. i ile maluszek nie będzie wstydliwy i pokaże "co tam ma" .. mam kolejną wizyte 3.stycznia i to bedzie już koniec 12 tyg. oj jak bym się cieszyła już wiedząc :)

Też jestem w szoku! W pierwszej ciąży poznaliśmy płeć Córeczki w 18 tc.

reklama
Do góry