reklama
pola.
Fanka BB :)
mi również lekarz zalecał witaminy przy słabszych wynikach i jak rodziłam w lutym,nie było tylu dostępnych warzyw i owoców.Brałam różne,po większości bardzo zle się czułam,brr
Zle samopoczucie po witaminami wynika z zawartych w nich dużych ilości żelaza. To ono przyczynia sie nawet do wymiotów po zażyciu tabletki.
Hubson
niestety, ja musze witaminy ciążowe, do tego dodatkowo żelazo z wit c i magnez, bo mam silną niedokrwistość i powariowane serce.
Ale jak wyniki są super, uważam, że nie trzeba brać.
Julia, odezwij się, czy udało Ci się pójść dziś do jakiegoś ginekologa.
Ale jak wyniki są super, uważam, że nie trzeba brać.
Julia, odezwij się, czy udało Ci się pójść dziś do jakiegoś ginekologa.
angelika2014
lekarz mi zaproponował femibion natal 2 jak mi się skończy kwas foliowy co o nim sadzicie? Jagódka mój biust też masakra jak zawsze miałam duże C to teraz strach patrzeć
mam nadzieje że już nie będą rosły
Hubson
femibion jest dobry, ale drogi.
ja biore pregna plus, tez do najtanszych nie należy...
ja biore pregna plus, tez do najtanszych nie należy...
pola.
lekarz mi zaproponował femibion natal 2 jak mi się skończy kwas foliowy co o nim sadzicie? Jagódka mój biust też masakra jak zawsze miałam duże C to teraz strach patrzećmam nadzieje że już nie będą rosły
Ja tez brałam femibion natal 1 i 2 w poprzedniej ciąży ale zdecydowanie odradzam ze względu na brak zawartości żelaza. Te tabletki doprowadziły mnie do anemii.
Ja dobrze tolerowalam pharmaton matruelle.
U
użytkownik 902
Gość
Ja kupiłam pharmaton matruelle, też prawie 50zl.
Angelika, od początku przybyło mi 6cm w obwodzie, boję się, że mi skóra nie wytrzyma;-)
Angelika, od początku przybyło mi 6cm w obwodzie, boję się, że mi skóra nie wytrzyma;-)
Cześć,
witam nowe mamy, gratuluję udanych wizyt, podpisania umów mieszkaniowych
Współczuję problemów w pracy - nie stresujcie się proszę bo nie warto, medalu za waszą odpowiedzialność w stosunku do obowiązków nie otrzymacie. Znam sprawę z autopsji z poprzedniej ciąży. Przy tej kiedy poszłam na zwolnienie w 7tc nikt się nic z komentarzem przynajmniej słowem nie zająknął, wręcz nie śmiał... Dbajcie tylko o siebie i dziecko, bo tego Wam nikt nie zwróci a w pracy albo przez te 1,5 roku o wszystkim zapomną albo lepiej sobie później nową znaleźć.
Dołączam się i ja do niedołężnych przyszłych mam
czuję się okropnie, mam wrażenie, że zaraz będę mdleć w kościele lub markecie, nic mi się nie chce. Ostatnio mam też gorsze dni z jedzeniem. Wczoraj pozbyłam się wszystkiego poza rosołem. Trochę się martwię czy na tym etapie to jednak dla dużego już dość dzidziusia moje menu nie jest zbyt ubogie. Popytam o to jutro na wizycie.
W którymś poście pisałyście, że w zaawansowanej ciąży nie można spać na plecach i prawym boku - jest na to jakieś uzasadnienie?
witam nowe mamy, gratuluję udanych wizyt, podpisania umów mieszkaniowych
Dołączam się i ja do niedołężnych przyszłych mam
czuję się okropnie, mam wrażenie, że zaraz będę mdleć w kościele lub markecie, nic mi się nie chce. Ostatnio mam też gorsze dni z jedzeniem. Wczoraj pozbyłam się wszystkiego poza rosołem. Trochę się martwię czy na tym etapie to jednak dla dużego już dość dzidziusia moje menu nie jest zbyt ubogie. Popytam o to jutro na wizycie.W którymś poście pisałyście, że w zaawansowanej ciąży nie można spać na plecach i prawym boku - jest na to jakieś uzasadnienie?
U
użytkownik 902
Gość
Jest oczywiście, ciężar macicy może uciskać żyłę główną dolną
reklama