reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Zaraz poczujesz :tak: możesz mieć łożysko na przedniej ścianie i wtedy nie poczujesz wcześniej.

jak ja juz sie doczekac nie moge i moj tez juz mowi do brzuszka kiedy wreszcie zacznie kopac :)
jeszcze 2 tyg i na bank ...to bedzie kolejny sygnal dla mnie czy wszystko jest ok ..bede spokojniejsza jak bedzie kopalo :):tak:

reklama
Ja już też sie nie moge doczekać, ale przyznam że czasami mam wrażenie, uczucie jak by tych motylkow w brzuchu, ale nie jestem pewna czy to jelita czy to bąbelek. :)

elifit powaznie? ja jeszcze nie czuje mojej kruszynki :(
ja tez juz czuje, takie smyranie od srodka po prawej stronie, troszkę niżej pępka.
Jeszcze troszkę i Ty poczujesz :)

Blueberry, mnie ostatnio gin pokazywal, gdzie mam jelita i wieczorami czuje jak mi "jeżdżą" nisko po lewej. Dzieciaczka mam po prawej i troche inne uczucie to jest :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny wszystkie z szefami ....dolaczam dzisiaj do Was :-( nie wiem kto ich wymyslil...moj wie od grudnia, ale dzisiaj przeszedl samego siebie...szkoda gadac, aby to opisywac...caly czas pracuje i jestem zla, ze nie wzielam l4 od 2/01 jak mialam wizyte :-( gin jest dopiero w czwartek, jakos musze wytrzymac...
co za ludzie, okazuje sie, ze pracownik w ciazy jest traktowany jak wrog, niewazne ile w danej firmie pracujesz (ja 9 lat pracy w pelnym zaangazowaniu i wypelnianiu obowiazkow) :-(

Hubson
Dzieki. ;)
No przyznam sie, ze odczuwam inne uczucie niż jelita, ale nie chce mowić ze napewno juz cos czuje bo na 100 % nie wiem. Ale napewno doczekam sie tego dnia kiedy będę mogła oznajmić mężowi, jak sie maleństwo rusza. :)

A teraz walczę z kaszlem.
Dziad przyszedł i odejść nie chce. :/

EDIT
Wiola tule mocno!
Aż ciarki przechodzą jak czytam z jakimi ludźmi macie doczynienia.
Co za barany! :/

Ostatnia edycja:
Hubson
Dzieki. ;)
No przyznam sie, ze odczuwam inne uczucie niż jelita, ale nie chce mowić ze napewno juz cos czuje bo na 100 % nie wiem. Ale napewno doczekam sie tego dnia kiedy będę mogła oznajmić mężowi, jak sie maleństwo rusza. :)

A teraz walczę z kaszlem.
Dziad przyszedł i odejść nie chce. :/
jak maluch jeezcze troszkę podrośnie bedziesz wiedziala, że to właśnie to.

u mnie kolejny dzień meeega kataru, do tego zatkało mi uszy, oczy mi łzawią i nos juz mam cały podrażniony od chusteczek. Apetytu jeszcze bardziej brak i przez te 3 ostatnie dni straciłam 1 kg, więc teraz ważę mniej niż przed ciążą.

Co do rośnięcia piersi - rośnijcie moje maleńkie, rośnijcie :-D, i błagam zostańcie już w tej postaci ;-).

Współczuję Wam przejść z szefostwem, moje dopiero przede mną, ale postanowiłam się nie stresować.

Ale zazdroszczę dziewczynom, które czują już ruchy!!! super!!!!

Cześć :-) współczuję wam jazd z szefostwem :-( jednak są ludzie i ludzie, niestety :-(
trzymam kciuki za dziewczyny badane w tym tygodni :-) sama czwartku nie mogę się doczekać :-)

reklama
Też już chciałabym poczuć coś, bo na razie taka mało realna ta ciąża jedynie jak widzę maleństwo na usg.

Dziewczyny bardzo przykro mi z ta waszą pracą, że tak wychodzi:( Mi nawet do głowy nie przyszło żeby się martwić, chociaż mam umowę do końca maja. Moja firma jest częściowo państwowa, w samym Krakowie jest ponad 200 osób i moja nieobecność nie wpływa na nic więc nikt się nie czepiał, a wręcz przeciwnie kierowniczka mi kazała dbać o siebie, od początku jestem na l4 bo dojazdu mam 120 km pociągiem, a ginekolog bez problemu mi zwolnienie pisze.

Ostatnia edycja:
Do góry