Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

La luna- wierzę, że wszystko będzie dobrze
jagódka- a czy u Ciebie kolor włosów pasuje do charakteru;>? Ja jestem jasną blondynką, ale kiedyś zafarbowałam sobie szamponetką na rudy i baaardzo mi się podobało. Czułam, że ten kolor pasuje do mojej osobowościPoza tym śmiesznie było, jak mnie nikt nie poznawał na ulicy
co do książek- ja ciągle nie mogę znaleźć nic lepszego od serii Pauliny Simons- Jeździec Miedziany. Dla mnie idealna,bo łączy wątek miłosny z wojną w tle. Teraz czytam Anioły i Demony, ale za dużo za fizyki jak dla mnieCo do Greya-przeczytałam, ale osobiście uważam, że to baaardzo kiepska książka. Przeczytałam 1 po polsku, następne 2 po ang, mając nadzieję, że to tłumaczenie tak ją zepsuło, ale nie. Po ang. też kiepska. Ja już wcześniej czytałam wiele erotyków, więc treścią też mnie nie zaskoczyła.
Ale mi zrobiłyście smaka na fasolkę, dzwoniłam aż do mamy po przepis, bo robi wyjątkowo dobrą![]()

. La Luna - trzymam kciuki!!
Minisia - fajny bobasek![]()
Jagódka - podobają mi się Twoje włosy. same w sobie i kolor
Byłam dziś na wizycie i mam drugą część wyników PAPP-A, którą odebrałam PO wizycie.
USG nie miałam. Mam za to skierowanie na morfologię i badanie moczu, a zamiast cytologii - grzybice
mam też pytanko - kiedy robi się krzywą cukrową (o ile tak to się nazywa) oraz która z Was pytała mnie czy mam MoM, bo już mam![]()
HCG 15,6 NG/ML 0,41 MOM
PAPPA-A 4,44 mlU/ml 1,46 MOM
CRL 0,90 MOM
przezierność karkowa 1,4
jeżeli któraś orientuje się o co chodzi bardzo proszę o pomoc
Dziś sobie przypomniałam, że dwa tygodnie temu (sic!) przyszedł mi sms, że wystawiono fakturę za telefon.. Patrzę na termin płatności...ufff do jutra!