reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

La luna - ściskam mocno, wiedz tylko jedno - jakąkolwiek podejmiesz decyzję, jakolwiek wasze życie potoczy się dalej tu zawsze znajdziesz ludzi, którzy, choć tylko wirtualnie, będą cię wspierać.

Witam nowe mamy i gratuluję :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
popieram ka.wo

Jagódka te w zalewie musztardowej też są bardzo dobre- mój dzieć pożarł i to sporo a nie przepada za mięsem. Mój minus robiłam kilka rzeczy naraz w piekarniku i zrobiłam je na za wysokiej temperaturze...

A mi przyszły dzisiaj zamówione rzeczy z allegro :D Tak jak myślałam mój syn przykolegował się do mojej wielkiej i długiej poduchy i ciężko mi ją odzyskać. Powiedział mi, że on też chce sobie kupić taką :p

Pola ja dzisiaj mialam wizyte u poloznej ale opisze w odpowiednim watku
La luna strasznie mi przykro Przytulam mocno.

A ja dzisiaj znowu mam masakryczny bol plecow po pracy normalnie czasami az nie moge dobrze na nogi stanac:/ Leze odkad przyszlam do domu ale nie moge sobie zadnej pozycji znalezc:/ Pogoda w uk tez sie beznadziejna zrobila tzn tu gdzie ja mieszkam napewo nie jest tak zimno jak u was ale rano przemarzam jak ide do pracy:/
Bylam dzisiaj u poloznej jestem srednio zadowolona ale opisze w odpowiednim watku.

Pozdrawiam:)

Oświadczam, że wszystkim smakowało na ciepło. Na zimno i z sosikiem czosnkowym też będzie pyszne, jeszcze raz dziękuję za przepis, na pewno zrobię to na imprezę. Mąż stwierdził, że smakuje prawie jak nuggetsy.. Kalafiorek też pychotka, puree z niego całkiem nieźle się komponuję z takim kurczaczkiem.

Ech, człowiek się uczy całe życie, nie wiedziałam, że to tak wygląda.

Ciesze sie ze smakowalo ;) ze jakis przepis podalam w swiat ;)

A ja dzis tak zmarzlam w pracy ze dopiero teraz w wannie sie troche rozmrozilam :(

A mi przyszły dzisiaj zamówione rzeczy z allegro :D Tak jak myślałam mój syn przykolegował się do mojej wielkiej i długiej poduchy i ciężko mi ją odzyskać. Powiedział mi, że on też chce sobie kupić taką :p

A taka poduszka zamuje duzo miejsca na szerokosc lozka? Bo ja nie wiem jak bysmy sie z taka poducha pomiescieli :D teraz trzymam jaska pomiedzy nogami: ja widze roznice...

Zamowilam na allegro 2 sukienki ciazowe. Obie sa juz za male :/ na szczescie nie wygladaja na ciazowe wiec ponosze je po ciazy.

Szukam tanich jeansow, ale w gdanskich sklepach dla ciezarnych widywalam po ok 160 zl - nie dam tyle

reklama
cześć Kochane troszeczkę Was nadrobiłam.

Makota09 i Agulam przesyłam spóźnione życzenia dużo zdrówka, radości i miłości.

.jagódka Twoje menu urodzinowe niczym do programu Ugotowani. ja mam teraz fazę dzisiaj oglądałam parę odcinków:)Bardzo ciekawe propozycję, zerknęłam na odpowiedni wątek i już sobie skopiowałam jak mi odpuści to przeziębieniem to uraczę mż podniebienie tymi frykasami:) strasznie na nas chucha i dmucha:) Jagódka ty ostatnio pisałaś o SINUPRET, czy to można brać w ciąży bo na ulotce jest zakaz.Mam zatkaną jedną zatokę i ucho do szału mnie doprowadza a nie mogę jej w żaden sposób udrożnić. czy ktoś to jeszcze stosował jak efekty?

Witam nowe mamusie.

Laleczka793 to usg będziesz miała w 22 tyg. czy w 21( czyli w faktycznym 22)? z tymi tygodniami to jest kosmos.

Ka.wo moi rodzice też jakoś nie skakali na wieść o dzieciaczku. Mają już dwoje wnucząt za to teściowe radość ogromna. Teściowa aż krzyczała z zachwytu że będzie babcią:) myślę że moi są tacy stonowani po ostatniej ciąży, która zakończyła się stratą mojego maleństwa.

La Luna też brakuję mi słów i nie wiem co napisać, bardzo mocno Cię przytulam.

Do góry