reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

ja wolalam się teraz zapisac bo 23 grudnia to taka data...no wiesz...może nie być miejsc potem...a w innym terminie nie dam rady bo zaraz po swietach jedziemy nad morze na sylwka wiec to jedyny w sumie wolny dzień dla nas....:)

reklama
kochane robie dzisiaj barszczyk ukraiński kto chce????:):):):)taki z ziemniaczkami i smazona cebulka:)mmmmmmmmniammmmmm:):):):):)już mi pchnie:)

Wiatr&woda ja też kilka dni po spodziewanej miesiączce miałam bladą kreseczkę na teście, dopero 10 dni po spodziewanej @ pojawiła się mocna krecha, mocniejsza od testowej.

Jeżeli chodzi o USG. Czy USG 3D to nie jest to co pokazuje twarzyczkę naszego dzidziusia? czy 2-3 miesiąc to nie za wcześnie na takie zdjęcie? Pytam bo nie wiem ;)
Ja miałam robione USG w 4tym tygodniu i miałam takiego oto przecinka w bańce:
:-D
przecinek.jpg

Załączniki

• przecinek.jpg
    przecinek.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 48
ja chce na swieta w prezencie taki filmik dac rodzicom bo dopiero na wigilie się dowiedzą:):)wiec dla mnie a w sam raz...nie za wcześnie:):):)a pytałam czy jest bezpieczne w tym tygodniu i pani powiedziała ze jak najbardziej tak:)

Dziewczynki nie dawalam znaku bo wczoraj jakos nie mialam chwili ale musze Wam opowiedziec co sie wydarzylo i wydaje mi sie to dziwne...z rana zrobilam sobie sniadanko kanapeczki kolorowe z salata i pomidorkiem i wgl., do tego malutka jajecznica i smakowala mi jak nigdy.. no poprostu niebo w gebie :D potem Naszlo mnie na robienie szarlotki... wiec.. do sklepu i pieczonko... potem jednak stwreirdzilam ze musze cos na obiad ukrecic.. wiec rozmrozilam watrobke ktora po chwili wyladowala w koszu na smieci bo mega ale to meega smierdziala... ; ( wiec wyjelam rybke.. zrobilam ladnie z cytynka i maselkiem w piekarniku upieklam.. do tego raz dwa ziemniaczki a ze maz wracal pozno to zjadlam sama bo umieralam z glodu.. i nie moglam tej ryby przelknac.... okropna.. jakby stara albo goszka.. no nie wiem... potem sie jeszcze skusilam na paczka z czekolada.. ale on byl tak samo niedobry jak ta ryba.. czekolada jakas dziwna.. szok... nic mi nie smakowalo ; ( a dzis rano pierwsze co to pod reka byly wafelki mleczne familijne.. wiec kilka wsunelam.. ale taki dziwny posmak w ustach jakby mleka albo cos.. łeee.. niedobre.. ; ( to jest jakas wariacjia... dziwne.. i tak sie zastanawiam czy to cos zwiazane z tymi hormonami.. ja juz nie wiem.. najpierw pozytyw.. potem krwawienie.. i negatyw.. teraz takie jakies dziwne... "smaki" .. cos sie dzieje... tylko co ?

malutka hormony szaleją:):):)i trzymam kciuki ze to w ta dobra strone szaleją:):):)a wszystko na to wygląda:):):)dbaj o siebie :):)nie przemęczaj się:)no i trzymam kciuki za wtorkowa betke:)

reklama
Do góry