Undomiel7
Fanka BB :)
mój mąż też miał jednej nocy przygodę - poszedł przez sen do toalety i obudził się sikając do otwartej na oścież szafy:-) oczywiście jemu nie było do śmiechu:-)
ja dziś byłam u rodzinnego i niestety zapalenie krtani:-( w dodatku brzuch mnie tak ciągnie po bokach i na dole, biorę magnez i luteinę, przesunęłam wizytę na poniedziałek, ale sama nie wiem czy coś jeszcze można zrobić...
ja dziś byłam u rodzinnego i niestety zapalenie krtani:-( w dodatku brzuch mnie tak ciągnie po bokach i na dole, biorę magnez i luteinę, przesunęłam wizytę na poniedziałek, ale sama nie wiem czy coś jeszcze można zrobić...
Ziemniaczki obrane, łosoś się marynuje, surówka też zrobiona przegryza się, nawet poodkurzałam i zastanawiam się co by tu jeszcze;-)
. Jutro wizyta połówkowa o 16.45 wiec zapytam moją dr. co o tym sądzi, bo normalnie nie mogę funkcjonować. Ja dzis na obiad: zupka kalafiorowa, ziemniaczki , filet z kurczaka z zapiekanym serem i marchewka z groszkiem:-) juz mam pełno śliny a dopiero sie gotuje mniam