reklama

Lipiec 2014

Witam mamusie :-)
muszę Was dzisiaj nadrobić, cały weekend nie zaglądałam, bo miałam nalot znajomych :rofl2:
mój M też zawsze mnie budzi jak szykuje się do pracy, mieszkamy obecnie na 37 metrach więc gdziekolwiek by nie był słychać go z każdego kąta :crazy:

U mnie też brak jakichkolwiek planów i chęci też brak, więc szykuje się leniwy dzień :tak:

Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze USG, a dziś obchodzimy połowinki :-D kurcze nie wiem kiedy to zleciało....

Gratuluję połóweczki:), a ja jutro też mam wizytę:)

reklama
Witam się i ja :-)

Gratuluję połóweczek :-D Czas szybko leci, już widziałam założony wątek Grudzień 2014 :szok:
Chyba opcja sprzątania dopadła mnie do końca, bo w nd wzięłam się za kuchnię. Niby z wierzchu posprzątane, ale w szafkach :baffled: chyba mam słabe ruchy, bo nie powiem ściuchrałam się nieźle, a tylko połowa pracy za mną, za to jak sobie szafeczkę otwieram to od razu banan na twarzy :-D
Dziś za to 12h w pracy, więc od ścierki odpocznę :tak:

Tusiaczek - obudź kota, bo chcesz budyniu zjeść ;-);-);-)

Agulam - rzeczywiście nasze córeczki to rówieśniczki :tak:

Katar prawie zwalczyłam, więc mogę tylko polecić to co sama brałam: syrop *spam*, dha, rutinoscorbin, nos płukałam Sinus rinse

Ostatnia edycja:
Chwalę się!:rofl2: finalny efekt mojej pracy.. Troczki na gorze zamiast gzików, żeby było trochę inaczej niż zawsze. No i kieszonki też naszyte:tak:
IMG_3105.jpgIMG_3106.jpg

Załączniki

• IMG_3105.jpg
    IMG_3105.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 91
  • IMG_3106.jpg
    IMG_3106.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 105
odkurzyłam, kurze z wierzchu starłam, zrobiłam pranie, zmywarka sama nie chciała się rozładować, więc musiałam to zrobić ja, teraz się zastanawiam, czy prasowanie, czy szafki w środku...

cześć :-) dziś obudziliśmy się z Matim we mgle ;-) mąż o 5 rano włączył nam nawilżacz powietrza i z niecałych 40 skoczyło do 70 % - Mati zakaszlał 3 razy :-) chyba muszę codziennie tak robić :-)
Szwagier oddał nam dziś wózek - właśnie na korytarzu stoi - jakoś tak "dziecinnie" się zrobiło :-) Mati już wozi Zygzaka i Złomka (autka), by pokazać jak braciszka będzie woził :-)

Jagodka ależ fajna kamizelka. Super taki talent :)

U mnie dziś na obiad placki ziemniaczane z twarożkiem.

Mój syn ma lalkę Bolka i teraz go usypia karmi itp. Dobrze bo będzie opiekuńczy wobec siostry ;)

Ostatnia edycja:
no i zamiast prasowania i sprzątania zrobiłam zakupy na alledrogo :P mama dzwoniła, żebym kupiła dwie piżamki dla dzieci, którymi się opiekuje, więc przy okazji jeszcze znalazłam dekoracje na Oli urodzinki, chyba zdążą dojść do piątku...

ten stół to właściwie ławostół, a przywieźli nam tak samo się nazywający (w sensie model) i kolor tylko stół... w sumie też mógłby być, tylko na ten nasz ogromny salon 5cm szerokości robi ogromną różnicę...

zaraz jadę po Olę

reklama
Chwalę się!:rofl2: finalny efekt mojej pracy.. Troczki na gorze zamiast gzików, żeby było trochę inaczej niż zawsze. No i kieszonki też naszyte:tak:
Zobacz załącznik 613407Zobacz załącznik 613408

Wow :O ja jakis miesiac temu mialam postanowienie: NAUCZYC SIE SZYDELKOWAC.
Niestety okazalo sie ze szkola plastyczna tu sie nie przyda... Hehe takie koslawce wychodzily, poza tym nie mam do tego cierpliwosci.

Jagodka gratuluje talentu :) i cierpliwosci :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry