Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szalona jestem 
może za 2 tyg się uda..., bo w następnym imieniny mamy i też muszę jakoś wyglądać 
nie miałam w ogóle doświadczenia z noworodkiem, więc dużo się nauczyłam
Teraz nie wiem czy mi czas pozwoli, żeby się wybrać. Natomiast na zajęcia z chustowania bym poszła, nie miałam chusty przy N., ale teraz myślę sobie, że łatwiej się z taką chustą ogarnę z 2 dzieci. 
czasami ogladam ten program....ps. mówiłam Wam już kiedyś, że oglądam program K. Bosackiej O Matko! czytałam, że w piątek będzie powtórka programu o pakowaniu torby do szpitala - może komuś się przyda. jeszcze nie oglądałam, ale poprzednie widziałam![]()
rozwala mnie trochę ten program, bo ona zachowuje się jak seksi mama, powtarzając, że ciąża to nie choroba i że nie dałaby rady leżeć plackiem i iść "ot tak" na zwolnienie. życie tymczasem okazuje się inne. jest wiele ciąż, z objawami tak uporczywymi, że trzeba leżeć plackiem albo iść na zwolnienie. także serdecznie jej gratuluję, że czuła się wspaniale...![]()
ojjj wspolzcujedzień dobry
ucho boli nadal i zatkało się dziś strasznie... o 3 w nocy ból mnie obudził, musiałam wziąć apapy co by to chociaż trochę przestało i żebym mogła usnąć... na 12 mam wizytę u gina, ale taką normalną bez usg, znaczy pewnie takie krótkie będzie tylko na posłuchanie serduszka
bellina i KAtka ciekawe czy lepiej wyjeżdżać czy wjeżdżać do Wrocławia rano
Małgorzatka zdrówka życzę.
Katka
Makota powinna jeszcze pamiętać iz niektórzy pracodawcy nie stwarzają warunków do pracy dla kobiety w ciąży i nie ma się wyboru. Hmmm tak myślę, że zaraz będzie podawana za przykład ciąża Anny Muchy i praca do końca plus wysoki obcas itd..![]()

Hejka.
Ja właśnie czekam w kolejce do lekarza. Kciuki proszę![]()

:-)

Jakoś ten widok napad śmiechu u mnie wywołał. W ciąży z Matim to pod koniec tylko 2 pary butów mogłam założyć - baletki i klapki :-)

dobrze, że do pracy chodzę, bo bym się chyba wykończyła 
szkoda mi się kłócić to raz, a dwa jakoś ostatnio dobry humor mam i mu uchodzi na sucho