minisia
pazdziernik '08
Dzien dobry
Elza ale mialas przygode ehh dobrze ze wszystko sie tak skonczylo
Co do wozka dla szmaragd ja tez sie dorzuce tylko na kogos paypal mi bedzie najlatwiej
Jagodka ja tez po glukozie wymiotowalam teraz mam w pon to badanie ale sie nie boje bo wiem co bede pila I to nie jest takie straszne jak w pl na szczescie
Sobote mam 3d juz sie doczekac nie moge
Milego dnia zycze
Elza ale mialas przygode ehh dobrze ze wszystko sie tak skonczylo
Co do wozka dla szmaragd ja tez sie dorzuce tylko na kogos paypal mi bedzie najlatwiej
Jagodka ja tez po glukozie wymiotowalam teraz mam w pon to badanie ale sie nie boje bo wiem co bede pila I to nie jest takie straszne jak w pl na szczescie
Sobote mam 3d juz sie doczekac nie moge
Milego dnia zycze
Nadal sama nie wiem, ale w sumie włosy nie ręce - odrosną, a krótkie już nie raz miałam
Mam megakatar, mówiłam, że coś mnie bierze, ech. Idę drugi raz z tym moczem dzisiaj - pobrałam metodą "osłony";-), zobaczymy co faktycznie w tym układzie moczowym się dzieje, bo nie chciałabym brać leków na darmo
Już wczoraj wypróbowałam, robi wrażenie, tylko co będzie jak się skończą
A teraz to raczej z potrzeby uwolnienia się od ciągłej masakry z włosami;-) Są już bardzo długie, mega odrosły od tego szkolenia, a ja mam bardzo dużo cienkich włosów, więc jak to się zacznie plątać to jest jeden wielki kołtun, jeszcze ciąża robi mi z nich jakąś masakrę, nie chcą się układać i jakieś takie sztywne są. W każdym razie decyzja podjęta, idę na całość