malgorzatkar
Fanka BB :)
jakiś z viledy taki ten płaski z opcją lania wody do drążka... ale te do wiadra potrzebuję standardowe do płaskich mopów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nawet w Norwegii karmi się dzieci w nocy i podejrzewam, że nie śpi się w dresie ;-)a w Norwegii w szpitalach nie chodzi się w piżamach tylko w normalnych ciuchach....wiec mnie po porodzie czeka dresik od razuzero koszul
![]()
Prawdziwy pierwszy dzień wiosny!!! Jest cudnie, aż chce się żyć! Krótki rękaw i skóra i myślałam, że się ugotuję
Trzeba będzie przejrzeć spódnice i zobaczyć czy w jakąś oprócz ciążowych się mieszczę. Też muszę Klaudii wiatrówkę wyszperać, bo teściowa ją w wiosennej do przedszkola zawiozła, zagotuje mi się bidziula w samochodzie. A po obiadku spadam na warsztaty, ciekawe co ciekawego powiedzą i czy uda mi się spotkać z Elzą;-)
Cudnie się weekend zapowiadaale nawet w Norwegii karmi się dzieci w nocy i podejrzewam, że nie śpi się w dresie ;-)
Po za tym co z czyszczeniem po porodzie? i znienawidzonym wietrzeniem krocza

podejrzewam, że po porodzie dość długo się krwawi. pewnie trzeba się podmywać co jakąś godzinkę, albo przy wyjściu do toalety i w ogóle obawiam się tego bardziej niż samego porodu, choć chyba musiałabym baaaaaaardzo zaniedbać higienę intymną żeby mi się jakieś zakażenie w połogu zrobiło
podmywać się płynami/żelami do higieny intymnej, tantum rosa czy wodą?
najpierw mówią, żeby zapisać się ok 25 tygodnia, a jak chcę się zapisać, to do bezpłatnych nie ma już miejsca, albo mówią mi, że mnie nie zapiszą, bo jestem JUŻ w 25 tygodniu i się nie wyrobię. swoją drogą, hitem była dla mnie bezpłatna szkoła, w której nie było dla mnie miejsca na NFZ, ale mogę iść za 400 zł na weekendową szkołę, a jeżeli wybiorę ich położną o podanym imieniu i nazwisku będę miała 100 zł rabatu. niech się pierdzielą
szkoda mi kasy na szkołę rodzenia.za te ich 300 zł mam kupę pieluch...