malgorzatkar
Fanka BB :)
jakiś z viledy taki ten płaski z opcją lania wody do drążka... ale te do wiadra potrzebuję standardowe do płaskich mopów
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale nawet w Norwegii karmi się dzieci w nocy i podejrzewam, że nie śpi się w dresie ;-)a w Norwegii w szpitalach nie chodzi się w piżamach tylko w normalnych ciuchach....wiec mnie po porodzie czeka dresik od razuzero koszul
![]()
Prawdziwy pierwszy dzień wiosny!!! Jest cudnie, aż chce się żyć! Krótki rękaw i skóra i myślałam, że się ugotuję
Trzeba będzie przejrzeć spódnice i zobaczyć czy w jakąś oprócz ciążowych się mieszczę. Też muszę Klaudii wiatrówkę wyszperać, bo teściowa ją w wiosennej do przedszkola zawiozła, zagotuje mi się bidziula w samochodzie. A po obiadku spadam na warsztaty, ciekawe co ciekawego powiedzą i czy uda mi się spotkać z Elzą;-)
Cudnie się weekend zapowiadaale nawet w Norwegii karmi się dzieci w nocy i podejrzewam, że nie śpi się w dresie ;-)
Po za tym co z czyszczeniem po porodzie? i znienawidzonym wietrzeniem krocza

podejrzewam, że po porodzie dość długo się krwawi. pewnie trzeba się podmywać co jakąś godzinkę, albo przy wyjściu do toalety i w ogóle obawiam się tego bardziej niż samego porodu, choć chyba musiałabym baaaaaaardzo zaniedbać higienę intymną żeby mi się jakieś zakażenie w połogu zrobiło
podmywać się płynami/żelami do higieny intymnej, tantum rosa czy wodą?
najpierw mówią, żeby zapisać się ok 25 tygodnia, a jak chcę się zapisać, to do bezpłatnych nie ma już miejsca, albo mówią mi, że mnie nie zapiszą, bo jestem JUŻ w 25 tygodniu i się nie wyrobię. swoją drogą, hitem była dla mnie bezpłatna szkoła, w której nie było dla mnie miejsca na NFZ, ale mogę iść za 400 zł na weekendową szkołę, a jeżeli wybiorę ich położną o podanym imieniu i nazwisku będę miała 100 zł rabatu. niech się pierdzielą
szkoda mi kasy na szkołę rodzenia.za te ich 300 zł mam kupę pieluch...