reklama

Lipiec 2014

reklama
Pół godziny temu dopiero do domu wróciłam po tym Mamo to ja. Padam na ryj:szok: Zimno było w tych salach wykładowych, że szok, klima na maxa, mam nadzieję, że mnie nie przewiało. Ale ogólnie całkiem ciekawe - na pewno dla pierworódek bardziej niż dla mnie:tak:

No ja nie mam isofixa niestety. Myślę jeszcze nad bazą na pasy, ale wpierw właśnie chcę go zobaczyć na żywo i też przymierzyć do samochodu. A potem przemyślę czy finansowo dam radę z bazą :)

Cześć wieczornie :)
Piekna wiosna nas przywitała, bylismy z Igim na pochodzie z paleniem marzanny ale niestety dwie godziny spaceru rozłożyło mnie... brzuch boli już 3 godzinę, staram si leżeć ale młody coś nie ma ochoty iść spać.
Sokoja - czyli zadowolona z bezp. malucha?? jak niestety nie dałam rady :( szkoda
no i więcej nie pamiętam. Oczy mi sie zamykają, chyba czas spać

tak, zadowolona jestem. A widzisz, a ja stałam z banerem jak na lotnisku z napisem Emyly i nikt nie podszedł ;-).

Małgorzatkar, no ja jeszcze chce skoczyć do pobliskiego dzieciowego we Wrocławiu, bo powinni mieć ten fotelik. Ale chce z moim jechać i to za tydzień dopiero w sobotę. Na szczęście do końcówki lipca jeszcze czas, to chyba zdążymy z fotelikiem :)

A jak tam Wasze pępki dziewczyny na tą chwilę?
Mi się na razie tak śmiesznie rozszerzył, tylko czekam aż go wypchnie. Ja mam mega głęboki to w końcu domyję :-D Ale brzuch mi przez tydzień urósł, jestem w szoku :)

A na bezpiecznego malucha idę w środę. Wybiera się któraś dolnoślązaczka? :)

reklama
Podczytywalam was, ale juz nie pamietam co mialam odpowiedziec... Napewno dziekuje za rady odnosnie pologu i karmienia piersia :) ja mam dziwny pepek. Tzn juz od urodzenia. Teraz mam na wierzchu i troche wiekszy. Powoli na brzuchu robia mi sie rozstepy. Mam nadzieje, ze zahamuje :/ --- milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry