reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

u mnie w słońcu jest upał, a w cieniu wieje. ludzie chodzą bez czapek, a później chorują...
poza tym mam na balkonie 4 drewniane skrzynki. miałam zrobić z nich półkę na buty, ale zapał mi przeszedł, bo nie czuję się na siłach. od kilku dni widuje 2 gołębie chodzące po balkonie i oglądające moje skrzynki. zasrały mi balkon i coś czuję, że będą zakładały rodzinę :cool2: muszę powiedzieć M aby wyrzucił te moje skrzynki, bo jak te obsrańce zniosą patyki, a później jajka, to nie będę miała sumienia nic z tym zrobić i będę miała gołębie przedszkole na balkonie :cool2:

u laryngologa okazało się, że z uszami wszystko spoko. mam dokończyć antybiotyk i tyle.

reklama
Witam :)
GiB zdrówka dla synka.
Jagódka, ja również przyłączam się do grona zazdrosnych o działkę :-p

Dziś śniło mi się, że dostałam paczkę pomarańczowych pampersów rozmiar 3 :rofl2::laugh2::rofl2::laugh2:

Rano pojechałam z Karolą na egzamin/test do szkoły, przeszła przez niego śpiewająco :) Dumna z niej jestem :cool2:
Później ruszyłyśmy na zakupy, chciałam ja obkupić na cieplejsze dni, ale nic nam w oko nie wpadło, kupiłam za to bawełniany kocyk dla Juniora, deskę do krojenia :rofl2:, czarne dywaniki do łazienki, zahaczyłyśmy też o ikea i wzbogaciłyśmy się z pudła na zabawki, ręcznik z kapturkiem i fotel "ikeowy" w wersji dla dzieci.

Doti - gratulacje dla Karolci, i fajnych zakupów też :)

Makota - no niestety gołąbki masakrycznie brudzą, lepiej odesłać skąd przyleciały. No i fajNie, ze uszy sie poprawiły
Tyle w temacie zasianych warzyw. Młody wyszedł na ogródek z ojcem i rozkopał wszystko. Jezuss jak ten mój mąż mnie czasem denerwuje!

Ja posialam Szpinak koper cebulę sałatę wsadzilam.

A mój mąż dziś kul ściany i już wiem że mamy remont pełną parą. Kurzu od cholery :/ no ale trza przeżyć to żeby móc się cieszyć sypialnią :)
Z kaszą jabłek nie próbowałam a dzisiaj też ryż z jabłkami jedli my ;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:)
Doti gratulacje dla córci:):)
Jagódka ale ci fajnie też mi się marzy jakiś wyjazd chociaż na weekend własnie..
Emyly, to widzę, że pracowicie dzisiaj :), żebym ja miała taki zapał hehe.
Makota dobrze, że z uszami w porządku. Szybkiego powrotu do zdrowia :)

Rozmawiałyście o pomocy ze strony rodziny. U nas jest tak, że nikogo o nic nie prosiliśmy, dziadkowie z obu stron powiedzieli, ze kupią nam wózek my mamy tylko wybrać. Ceny nam nie podali ale wiedzieliśmy, że trzeba w granicach rozsądku ewentualnie, że się dołożymy. Dla jednych i drugich to pierwszy wnuk a raczej wnuczka dlatego tak się palą do wszystkiego. Ogólnie dużo rzeczy już mamy sami kupiliśmy resztę kazali nam zostawić na prezenty. My nie mieszkamy w PL tym bardziej cała rodzina chce coś kupować bo nie będą mieli często okazji. W sumie nie mam nic przeciwko, biorąc pod uwagę, że mam sama wybierać a oni będą kupować. No i nikt mi z butami nie wejdzie przez to bo jesteśmy za daleko :D:D. Ale szczerze nie wymagałam pomocy od nikogo a że się angażują to miło :)

Mój dzień nieciekawy w sumie tylko spacer z mężem obiad i lekkie ogarnięcie chaty. Teraz zalegam na kanapie:./ NUUUUDDDYYY:/

u mnie w słońcu jest upał, a w cieniu wieje. ludzie chodzą bez czapek, a później chorują...
poza tym mam na balkonie 4 drewniane skrzynki. miałam zrobić z nich półkę na buty, ale zapał mi przeszedł, bo nie czuję się na siłach. od kilku dni widuje 2 gołębie chodzące po balkonie i oglądające moje skrzynki. zasrały mi balkon i coś czuję, że będą zakładały rodzinę :cool2: muszę powiedzieć M aby wyrzucił te moje skrzynki, bo jak te obsrańce zniosą patyki, a później jajka, to nie będę miała sumienia nic z tym zrobić i będę miała gołębie przedszkole na balkonie :cool2:

u laryngologa okazało się, że z uszami wszystko spoko. mam dokończyć antybiotyk i tyle.

makota więc szybkiego powrotu do zdrowia życzę, dobrze, że z uszami ok.

a co do chodzenia bez czapek to chyba nie chodzisz w czapce jak jest +20 i wieje wiatr? ja nawet mojemu 2-latkowi w taka pogodę nie zakładam...i (tfu,tfu,tfu) jakoś nie choruje.

makota więc szybkiego powrotu do zdrowia życzę, dobrze, że z uszami ok.

a co do chodzenia bez czapek to chyba nie chodzisz w czapce jak jest +20 i wieje wiatr? ja nawet mojemu 2-latkowi w taka pogodę nie zakładam...i (tfu,tfu,tfu) jakoś nie choruje.
Ale u nas nad morzem nie ma +20 :p jest kolo 8 i zimny wiatr. Nosze czapke albo kaptur ,bo inaczej zapalenie ucha mam jak w banku :/

witam wieczornie:)))

cisza w domu bo dzieciakow nei ma:(tak jakos dziwnei ale dzieki temu moge szybciej sie obrobic;)

tez mialam pracowity dzien i juz padam na twarz,nie wiem czy sie zabardzo nie porwalam robiac 2 dniowa impreze ale juz klamka zapadla:happy:ciasto zrobione ,rybka ,sosik ,najwiecej roboty bezdie jutro....

Makota to wracaj szybko dozdrowka:)

Doti
jaki test musiala cora przechodzic?pierwsze slysze,hmm .mimo wszystko gratki dla Cory:)))

ja w tym roku postanowilam nie siac warzyw bo potem bede zla ze nie dam rady jednak tego dopilnowac a tak nie lubie:no:weic w tym roku warzywa beda od tesciowki;)

co do pomocy to nie odmawiam i zawsze jestem chetna:);)

chba zaraz zmykam na kapiel i lulu..

spokojnej nocki:)

reklama
ale napisałaś najpierw, że w słońcu jest upał, więc sądziłam, że macie tak ciepło jak u nas na południu ;-)

Bo u mnie 8 stopni w kwietniu to juz upal :D zle sie wyrazilam :p w sloncu goraco, ale wiatr zimny :)
:crazy:
Kaszel mnie meczy. Mam kupiony stodal, ale niezbyt pomaga. Na noc nie bede go pila bo pewnie sie nasili. Jutro pojde chyba po prawoslazowy

Do góry