reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Witam sie

Zdrowka dla choruszkow,

Szmaragd wspolczuje I mam nadzieje ze wszystko zakonczy sie w koncu pomyslnie

Kopacz super ci sie udalo:)

Ja czekam ba rodzicow 10 przylatuja na 10 dni bedzie gwarno w domu ale damy rade oby ojciec sie nie wtracal za duzo to bedzie ok

Milej niedzieli mamusie

reklama
Witam sie niedzielnie :)
No to trzymam kciuki mnisia by byl spokoj jak przyleca :)
A do mnie moje dzieciaki ze szkoly pisza maile ze tesknia itd :) hehe.mile to.chociaz ktos tam o mnie mysli i chyba taka najgorsza nauczycielka nie bylam :)

witam,
mam jakiegoś doła, więc zaraz uciekam, co by nie zarażać....

makota, moja kurtka nie miała metki z przepisem prania i prasowania właśnie wcale...

Cześć dziewczynki :-) jestem już:-):-) i postaram sie Was nadrobić choć nie wiem czy mi sie uda :-D:-D My już po malowaniu uff domek dosprzątany wkońcu , teraz czekam tylko na mebelki dla młodego :tak::tak::tak: i mogę kompletować wyprawkę bo jeszcze nic nie mam , nawet torby do szpitala, nie wspominajac o reszcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: hihih . Jak zrobie zdjęcia to wkleje ale nie wiem kiedy hihih .
Buziaki dla Was , dużo zdrówka i miłej niedzieli :-D:-D:-D

Hejo
Leje u nas blee :(

Minisia to spokoju w tym rejwachu życzę ;)
Kopacz fajnie ci. Ja w poprzedniej ciąży dostałam butelkę avent :)
Laleczko po majówce jakoś o ile zdążymy skończyć remont.
Małgorzata będzie ciężko z tą kurtka. Jak nie wymienia to zszyj albo poproś krawcowa.

Hejo
Leje u nas blee :(

Minisia to spokoju w tym rejwachu życzę ;)
Kopacz fajnie ci. Ja w poprzedniej ciąży dostałam butelkę avent :)
Laleczko po majówce jakoś o ile zdążymy skończyć remont.
Małgorzata będzie ciężko z tą kurtka. Jak nie wymienia to zszyj albo poproś krawcowa.
Pytam bo my jedziemy na długi weekend :-D na Słowację a chciałabym sie z Tobą zobaczyć :tak:współczuję remontu i kurzu:szok:

Witajcie dziewczyny :) Widac, ze niektore maja chwile wiecej, bo sie pokazaly.. ;) Milo Was widziec. Minusia bede trzymac kciuki. Ja polozylam sie o 3 spac i juz spac nie mige. Grrr. Milej niedzieli. Ja wczoraj wstalam juz z lozka i chodliwa jestem. Moje drogi oddechowe juz mniej, al ogolne sily wieksze :)

Ja to mi to mimo ze teraz w domu siedze I mam wiecej czasu to jakos leniwa jestem I nic mi sie nie chce..

Kopacz mile to I to bardzo:)
Laleczka elifit zazdroszcze wyjazdu, my moze nad morze w pon pojedziemy :) bo dzieci maja 3tyg wolnego:szok:

Gosia I Bartek zdrowka!!

reklama
Hej Lipcówki :) Czytam sobie Was juz od dawnaaaaa i w kocu postanowiłam Do Was napisać :p Można do was w ogóle dołączyć?;-) Jesteście skarbnica wiedzy, a ja mam parę pytań....chodzi mi o to jak często czujecie ruchy dziecka? Ja czuje tak 3-4 razy dziennie, delikatne pukanie, czasem mocniejsze, że nawet ręką czuje i to wszystko ;( Mam łożysko na przedniej ścianie i czytałam ze przez to ruchy czuć słabiej, ma któraś z Was tez tak? Nie wiem czy mam się martwic... ;( Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Do góry