reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Malgorzatka - brzuch i kolana, a jak przerzucam sie z boku na bok mam wrazenie, ze odpana mi nogi... U mnie bierze sie to od duzej ilosci chodzenia :tak: na prawde musze sie ogranac ze spacerkami. Do sklepu, na laweczke i do domu... Dzis zaczela sie piekna pogoda, a ja zawsze uwielbialam spacery i wykorzystywalam wolny czas i ladna pogode na maksa. Musze z tym skonczyc :(

Kopacz - widzialam na fejsie, ale nie wczytywalam sie jeszcze

reklama
Kopacz ja widziałam myślałam że to tylko wrocławska akcja ;-) bo dziewczyny w jednym miejscu non stop różne warsztaty organizują. A tu widzę grubsza akcja ;-)

Kopacz, ciekawie to wygląda. Chętnie bym posżła ale akurat mam wizytę u gin. A babcia na cały dzień z małą nie zostanie...

Małgorzatka- ofertę Ecco i Smyka znam , rzeczywiście badziew. Daj znać jak łowy na Tarchominie, ja chyba się w czwartek wybiorę...Mam nadzieję,że coś zostanie , bo pewnie wszyscy teraz kupują...

Ok, jutro pewnie wsadze Ole w samochód i pojedziemy...pewnie jak na Swiatowida nic nie będzie, to jeszcze galerię pod debami zahaczymy albo taki sklepik na Modlinskiej koło selgrosu jest, podobno spory wybór butów mają, ale nie byłam nigdy.

Usnelo mi się na kanapie....obudzilam sie, jak mąż mnie przykrywal....

Dzień Dobry, wstawać Śpiochy!
Mnie obudziła teściowa:sorry2: Zapomniałam jej fotelika wieczorem oddać, a A. nie przełożył jej od siebie..
Od rana mam jakiegoś szwindla i postanowiłam wyszperać jeszcze to, co trzeba uprać i szukam od godziny pościeli do wózka - podusię znalazłam, ale gdzie do cholery mam kołderkę tego nie wie nikt:baffled::-D Dzięki temu też znalazłam trochę moich letnich ubrań, zakopanych na zimowanie, co więcej - część jej z zapasem na brzuch, a doły mają gumkę, więc bardzo się cieszę z tego znaleziska. Nadal u mnie piękna pogoda, więc chciałabym to dziś uprać, jeszcze jakieś dwa grubsze kocyki po Klaudii mam nieuprane. No i torbę trzeba chyba spakować, obiecałam sobie, że jeszcze w tym m-cu to zrobię. Byłoby głupio nie dotrzymać słowa samej sobie:-p

Dzień dobry,
u mnie też pogoda piękna choć już trochę zachmurzona, ale przyda się porządna burza.
Powoli powinnam się zabierać za pranie ubranek dla Młodej i spakować tę torbę do szpitala, ale ciągle myślę, że mam dużo czasu.
Ewa - jak się czujesz?
pozytywną energię przesyłam ....

ćwiczenie chustowania : IMG-20140417-WA0014.jpg

Załączniki

• IMG-20140417-WA0014.jpg
    IMG-20140417-WA0014.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 86
Hah! Znalazłam! Jednak u mnie nic nie ginie, tylko chwilowo się zapodziewa:-p, czyli mogę prać. Jeszcze włosy trzeba pomalować, bo od dwóch tygodni chodzę z rudym irokezem i górą, a wygolone boki mam swoje :zawstydzona/y: No i czekam na kuriera z shiny boxem - jak będzie do bani, to już na pewno kolejnego nie kupię i na drugiego z żarówkami - straty w remoncie musiały być:-p;-)

Lilla My, widzę, że przydadzą Ci się porządne warsztaty, bo coś nie wyszło z tą chustą;-)

reklama
Hej.
Ja wstałam ze świeżym jęczmieniem na oku :( a soczewki tylko na basen założyłam :( to już czwarty w tej ciąży ehh :(

Jagodka ja też dziś piore torbę i jak wyschnie, a na pewno tak będzie bo gorąco u mnie, to będę pakować. Też chcę to w maju zrobić. Tym bardziej że Kto wie może w połowie czerwca już będę rozpakowana ;)

A teraz zmykam do dentysty
Miłego :)

Do góry