Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to był ktos z pracy czy z zusu?Dziewczyny od 3 m-cy jestem na l4 i dzisiaj miałam kontrolę. A miałam wychodzić do sklepu uff
Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
ale to że idziesz do sklepu to zaden problem przecież musisz jeść...a jak jest B i że możesz chodzić to nic nie mogą zrobić... oni bardzie sprawdzają czy się na jakieś wakacje nie wyjechało albo urlop...nie no na prawde przesadzaja...powinni inne rzeczy i innych ludzi kontrolowac a nie kobiete w ciazy bowyjdzie na spacer czy do sklepu...
sorry ale niby na jakiej podstawie mam im zanosić zaświadczenie, niech pryzjdą jak będę w domu. Poza tym na zwolnieniu jest ze jesetm w ciąży wiec książeczka ciążowa powinna wystarczyć to już jest poświadczenie że l4 nie jest lewe i na żadne pytania bym nawet nie odpowiadała bi niby dlaczego, nie mają już takiego prawa pytać.Tym bardziej ze mogę chodzić. Tak mam w l4. Zresztą zazwyczaj tak jest. Jak by nie było mnie w domu to potem trzeba zaświadczenia od lekarza ginekologa albo położnej że w tym czasie byłam u nich. Ostatecznie podobno paragon ze sklepu o tej godzinie że się było po podstawowe rzeczy jak chleb, masło itp.
ale to jest nieprawda ja mogę mieć wizytę źle się czuć i nie mam zamiaru latać i zanosić zaświadczenia bo komuś się ubździło że udaje ciąże.....denerwuje mnie to bo ja bardzo źle znoszę ciąże nie udaje i na wczasy nie jeźdźę w tym czasie.Julita nie do końca taj jest. jak cie nie ma to piszą ci pismo ze masz czas na wyjaśnienie ( o ile oni je zaakceptują ) albo nawet na czas wyjaśnień wstrzymują zasiłek. apropo takiego tematu to ile czekalyscie na wyplate zasilku chorobowego?