Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to my jesteśmy mentalne siostry bliźniaczkiA ja Wam powiem, może jestem okrutna ale mam awersję do wrażliwych chłopców emo w spodniach węższych od moich
Facet jednak musi znieść przynajmniej tyle, co ja![]()
Mój mnie złapał w locie jak poszłam pod prysznic i zasłabłam. Nie wiem ile mu przez to nie zawdzięczamy, ja i córka..może więcej niż brak siniakówMój maz był przy porodzie i nie miał jakis "urazow" pozniejna porodówce od 3 w nocy a poród o 19 wiec sporo tam spędziliśmy czasu ale cały czas był ze mną, położne Galadaja rzadko wiec ja nie wyobrażam sobie być tan sama
![]()
tzn prawie wszystko zrozumiem ale np" nie bo nie" to już nie zrozumiem, albo tekst bo "mogę mieć później uraz do seksu z Tobą" to już jest dziwnośćsluchajcie ale to ze jakis maz nie chce byc przy porodzie nie znacyz ze jest dziwny...sa tacy i co zrobic..oj kobitki luzu troszke w tym wszystkim..
napisz co powiedziałaz dzisiaj sie zapytam meza z tego wszystkiego ciekawe co powie...
Dżudka z tego co rozmawiałam ze swoja lekarka to sama wada wzroku nie jest przeciwskazaniem do porodu sn, chodzi bardziej o to czy nie odkleja się siatkówka (chyba) ale tak czy inaczej warto wybrać sie na konsultacje do okulisty, ja pójdę na pewno
![]()