reklama

Lipiec 2016

reklama
Miałam tylkp podpisać dokumenty a zostałam zawalona innymi i musiałam tłumaczyć jak dana rzecz robić pomimo że wszystkie wpłynęły w momencie jak byłam na l4 i to są nowe sprawy zupełnie.

Ja jestem na początku 18 tyg i spadło mi na początku 3kg a przytyłam dopiero 1kg :) ale poprawia mi sie powoli apetyt wiec pewnie zaraz wystrzele :D

Dzięki za te kciuki :) - pomogły :))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Julka, współczuję. Znam to niestety, też ciągle mnie ktoś ściga, żeby coś podpisać, donieść, zanieść, wytłumaczyć, zastępstwo zorganizować...

Ja przytyłam 4kg. Ale jem coraz więcej i ostatnio jakoś mnie niestety ciągnie do słodkiego. Muszę trochę się zabrać za siebie, na początku ciąży dużo lepiejmi szło zdrowe jedzenie.

Miałam tylkp podpisać dokumenty a zostałam zawalona innymi i musiałam tłumaczyć jak dana rzecz robić pomimo że wszystkie wpłynęły w momencie jak byłam na l4 i to są nowe sprawy zupełnie.
ojjejj no widzisz czasami tak jest wchodzisz na chwile do biura a tu nagle pada slowo"jak dobrze, ze jestes bo wiesz co sluchaj co sie stalo............................"

ale juz bylas zrobilas i jestes w domciu wiec relaxxxxxxxxxxxxxx;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry