Needi
Fanka BB :)
Ja przestaĺam palić jak zachodzilam w pierwszą ciążę ale ochota na papierosa przeszła mi dopiero po 1,5 roku.Ehh a mi sie znowu śniło,że jarałam faje.. boże co za okropieństwo,łazi za mną i ciągle mi sie sni. -.-
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przestaĺam palić jak zachodzilam w pierwszą ciążę ale ochota na papierosa przeszła mi dopiero po 1,5 roku.Ehh a mi sie znowu śniło,że jarałam faje.. boże co za okropieństwo,łazi za mną i ciągle mi sie sni. -.-
Kiedyś jeszcze można było dostac bardzo dobre tkaniny z Łodzi, nie wiem czy nadal te tkalnie funkcjonują bo ogólnie chyba włókiennictwo w Łodzi ma się mocno ku schyłkowi. Moja znajoma która posiadała butik na Dolnym Śląsku aż do Łodzi jeżdziła po sukienki. Polska marka, polskie szycie i polskie tkaniny. Sukienki były droższe niz takie z H&M ale jakość cudna, wiem bo kiedyś kupiłam. Niestety nie mam info czy nadal istnieją@agnesdem reseved i smyk tez tam byly, w tej fabryce co sie zawalila,...
ja kupuje, nie uchronisz sie i tak, nawet jak na metce masz mede in Poland, to i tak tkaniny masz z tego swiata, dlatego, ze sa tansze.