Gwiazda_237
Fanka BB :)
https://www.google.pl/url?sa=t&sour...IILDAA&usg=AFQjCNEs-ihH7hWVZRJJ9FLEVZfGcKYQCw
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana ja juz z 3 tyg temu chyba jak sie nie myle slyszalam ja smialam sie ale nawet wpada w ucho ;p
Niestety to sie uslyszy moj maly mial 41 stopni goraczki i nozki mu sie robily fioletowe na szzcescie trafilam na dobra lekarke i kazala mi jechac z nim do lodzi bo wg niej mial wstrzas przez szczepionke i byl szczepiony calkiem innaczej nowymi szczepionkami przez co nie bedzie mial szczepienia w wieku 5 lat tylko w wieku 6 lat.NOP to nieporządane odczyny poszepienne, coś czego w PL lekarz Ci w kartę nie wpisze chocby np węzeł chłonny po szcepieniu miał wielkośc piłki do pingponga a jak juz dziecko dostanie goraczki po szcepince czy biegunki to nawet nie powiedzą że to nop "normalna reakcja organizmu" to usłyszysz
Ja bym jej sie kazała w glowe popukac!!Ja bylam wczoraj w kosciele na bierzmowaniu brata i wiecie co masakra chcialam sobie na chwile usiasc bo mi sie zrobilo slabo i nie dobrze bo masz trwala mponad 2 h a pewna Pani do mnie nie moze Pani usiac bo to miejsce jest zajete !!! masakra musialam wyjsc na dwor jak padalo ;/
Ale franca. Zdenerwowałabym się strasznie gdybym coś takiego usłyszała. Straszna znieczulica.Ja bylam wczoraj w kosciele na bierzmowaniu brata i wiecie co masakra chcialam sobie na chwile usiasc bo mi sie zrobilo slabo i nie dobrze bo masz trwala mponad 2 h a pewna Pani do mnie nie moze Pani usiac bo to miejsce jest zajete !!! masakra musialam wyjsc na dwor jak padalo ;/