reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2016

Nieufna, ona powstała dawno temu i już ją dziewczyny zamknęły. Dlatego liczba nas tutaj się zmniejszyła, bo część przeszła tam.

reklama
Venicee urodziła w nocy!!! Troszkę mała ma problemy z oddychaniem, ale na pewno będzie dobrze..

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
będzie dobrze:) gratuluję obu i życzę szybkiego dojścia do siebie:)

Ja bym wstawiła w dużym pokoju, tam gdzie śpicie :) O ile masz miejsce.

A to chyba wiem która wanienka :) Taka biała z zielonym antypoślizgowym czymś w środku? ;) Właśnie ja jej nie kupiłam dlatego że taka mała :p Wszyscy mówią żeby kupować dużą wanienkę bo dziecko szybko rośnie i zaraz będzie i tak większa potrzebna.
I mam przewijak z Ikei i w sklepie to mieli tą małą wanienkę położoną na półeczce tego przewijaka i ten pomysł mi się spodobał. Tylko że na tej półeczce się zmieści chyba tylko ta ich mała wanienka.
No najwyżej będziemy trzymać gdzieś w pokoiku dziecięcym albo w wannie naszej po prostu.

Ja bym się poradziła lekarza, możliwe że dawka będzie za duża.

Iwona35 jaki masz wózek? ;)
coneco comodo 2w1

Trzeba sugerowac sie terminem wpisanym w karte ciazy tym co ginekolog wyliczyl bo u mnie tez jest roznica bo mam dlugie cykle i pewnie znow przenosze cos czuje ;p chociaz sie nie oszczedzam a tu nic sie nie dzieje.
sugerować tak, ale termin i tak wyliczają sobie sami na IP i za drugim razem było tak,że pielęgniarka która mi wyliczała korzystała z kólek i liczyła wg om i tu uwaga: w zależnosci jakiej firmy kólko wzięła to miała rózny termin, nawet róznica ponad 2 tyg..... ani jeden nie pokrył sie tutaj z suwaczkiem, który notabene jest identyczny jak wyliczył mi mój ginekolog ze swojego kółka. 3 tyg. temu byłam na patologii i już wtedy na ktg pisały mi 31 tydzień.. a póki co dopiero teraz jestem w 32, wg mojego lekarza to był 29 wtedy i wg suwaczka też..więc ja do wszystkiego mam dystans wyliczeniowy ;)

Ooo oo a to wiadomość ☺️ drugi "lipcowy" maluch na świecie ☺️ gratulacje!!!☺️☺️☺️

Mysle, że korzystając z telefonu w szpitalu łatwiej posługiwać się aplikacja facebook niż tym forum więc pewnie dlatego nic nam jeszcze nie napisała☺️

Venicee czekamy na jakieś wieści!!!

No w sumie racja, dobrze, że Mendoza nas poinformowała. Może Venicce też tutaj poinformuje sama, jak dojdzie bardziej do siebie.

reklama
Do góry