Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śliczne dzięki za odpowiedzi! Już wiem na co się szykować![]()
Biorąc po uwagę że wczesniej wkurzył mnie koncertowo i zbyt późno przyjechał po mnie i skutkiem tego się spieszyłam to lepiej niech za dużo nie komentuje, i tego się trzyma póki co ale zachwycony nie jest.Hej Dziewczyny!
Alinka- o matko! to miałaś pewnie stresu a co na to mąż?
![]()
Frazerkamm no właśnie z mojej winy niestety, to było na krzyżówce facet skręcał, ja też a z za niego wyskoczył babsztyl i nie zdążyłam całkiem się schować, na upartego mogłam się kłocić, ale ona jechała z głównej, a tu ani monitoringu, ani świadków.Alinka ochwspolczuje stresu, zepsutego auta... ale wiesz co? Najwazniejsze ze Tobie i dzidzi w brzuszku sie nic nie stalo!!! Z Twojej winy stluczka byla?
Jak masz ochote sie wyzalic, wygadac to smialo piszkazda z nas oststnio wylewa tutaj swoje "zale"
jestesmy jak jedna wielka grupa wsparcia, a wygadanie sie dobrze robi
Dzudka i tak jestes w komfortowej sytuacji bo na macierzynskim jak i teraz bierzesz kaseja jestem w czarnej du** bo ani teraz kasy nie biore, ani macierzystego nie mam, ani okazalo sie ze kasy za szpital mi nie oddadza... odchowam trochę malego i bede się brala za szukanie niani i pracy.
Iwonaimaja powodzenia!! Dawaj znac na bieżąco!
Masz do ktorejs z nas numer tel?
Agula na pewno bedzie wsio okglowka do gory
Witajcie wtorkowo
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila jak wyżej pisałam zły napewno ale za dużo się nie odzywa.Alinko, współczuję tej stłuczki :/ Mąż bardzo zły?
Witajcie!
alinka - to co z tym autem?? Dobrze, że już w domu :-) 21.06 - toż to lada dzień! :-)
U mnie słabo.... :-( To ciśnienie, z którego się śmiałam w sobotę, cały czas rośnie :-( Już było 160/100, 150/90.... teraz biorę leki - dopegyt, ale cały czas utrzymuje się 135/85 - wczoraj wieczorem 140/90 i 150/95Lekarz mówi, że jak będzie 150/100 to szpital.....no załamka
Jak mnie teraz położą, to do porodu nie wypuszczą..... tylko czy pozwola mi rodzić sn przy takim ciśnieniu?? Mocz sprawdzałam, białka nie ma, ale czytałam, że warto sprawdzać co kilka dni, bo nagle może się pojawić..... Bardzo się martwię
![]()
Iwona ja dziś miałam ochotę przekręcić królika na pasztet, udarł kawałek tapety ze ściany i zeżarł, co prawda tapeta winylowa, ale po tym jak wciągnął kawałek plastikowej miski, piankę montażową ze ścian, kilka gazetek reklamowych i kawał podręcznika do przyrody zakładam że nic mu nie, będzieja tam podejrzewam że one wrócą z królikiem chomikiem i jeszcze rybkami pod pachąale to nic, z wszystkiego idzie zrobić jakiś obiad

paula 40 stopni wystarczy i ja osobiście zmniejszam moc wirowania bo nie używam płynu do płukania, nie wiem jak inne dziewczyny. Wystarczy jak kupisz proszek dobry dla niemowląt i nie powinno być problemów ze skórką![]()