Toteczka83
Fanka BB :)
My niedawno wróciłyśmy ze spaceru, mala tez lezeć nie chciala dopiero suszarka z youtuba pomogla o zasnela. Po powrocie zjadla i znowu śpi. Ciekawe co w nocy bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ty Flammie mieszkasz w Norwegii? Na co już szczepili tam u Was?
A jakie to wytyczne?Ja właśnie czekam na jakiś odzew z sanepidu bo jeszcze nie zaszczepilam mała na nic, opieram się na wytycznych krajów zachodnich i krajów skandynawskich,wlasnej wiedzy i publikacji i staram się znaleźć złoty środek
. Ty Flammie mieszkasz w Norwegii? Na co już szczepili tam u Was?
A Twój daje tak ręce do tyłu jak by się czegoś wystraszył? Bo moja tak właśnie robi ten efekt moro tak się wzdryga często czasami tak się wybudza.Mały śpi.. tylko pół godziny nam to zajęło i nawet finalnie zasnął w łóżeczku. Musiałam tylko mu rączki trzymać by nie machał, bo to go rozbudzaŻałuje bardzo, ze nie kupiłam jakiegoś becika, bo się przydał.