Chciałabym dziewczyny zaglądać jak najczęściej ale mamy taką obecnie sytuację że brak mi czasu sił i wszystkiego dostaliśmy wypowiedzenie z domu i praktycznie nie mamy się gdzie podziać więc ja muszę się pakować i wracać na jakiś czas do Polski a może je wynająć pokój u znajomych i taki jest plan na najbliższe cztery miesiące ja będę Latała tutaj z małym na szczepienia do Anglii a mąż będzie na weekendy przylatywał z odwiedziny. Do Polski nie było wyjścia bo tutaj jest ciężko tak na szybko coś wynająć z małym dzieckiem poszliśmy do takiej działalności żeby nam dali dom zastępczy ale stwierdzili że mogą nas tylko umieścić w domu dla bezdomnych więc bez przesady wolę już wrócić do Polski zwłaszcza że ta mamy własne mieszkanie tylko płakać mi się chce. Bo to nasza trzecia przeprowadzka w ciągu dwóch lat każda przeprowadzka to koszta bo tutaj wynajęcie mieszkania wygląda całkiem inaczej niż w Polsce to trzeba płacić agencji za to że sprawdzają czy nie jesteś zadłużony do tego dużą kaucje i od razu za półtorej miesiąca z góry więc sama przeprowadzka to koszt około 2000 £ szkoda gadać do tego jakiś czas temu wyczułam Kózka na piersi poszłam do lekarza który mnie zbadał bo strasznie mnie bolą dziś Byłam w szpitalu na badaniach robili mi Biopsja i będę czekała teraz na wyniki ale że w niedzielę lecę do Polski i mąż tutaj zostaje to on odbierze moje wyniki[emoji26]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app