reklama

Lipiec 2016

reklama
Moja byla rano marudna bo brzuszek bolał a potem grzeczne uśmiechniete dziecko do czasu kiedy chcialam wyjsc z nia na spacer. Takie cyrki urzadza przy ubieraniu i jak ma w wózku leżeć, że odechciewa mi się z nią wychodzić z domu. Po takiej akcji mała ma już popsuty humor na resztę dnia.

Aga tylko, że ona zaczęła płakać przy każdym ubieraniu nawet piżamy czy body. A co do bebilonu to mieszam kręcąc delikatnie butelką ale mała i tak ulewa. Nie mam porównania czy po innym byłoby lepiej ale13 idziemy na szczepienie i zapytam bo kupy ma zielone i bardzo cuchnące, muszę męża wołać do zmiany pieluchy bo bym padła. Do tego bolące bąki. Zobaczymy bo już raz chciałam zmienić jej mleko i nie pozwolił.

Kurde dopiero.przechodzilam z comfort na zwykły bebilon i teraz znowu mu zmienic? Boje sie ze za duzo tych zmian.... najpierw zwykly bebilon, pozniej comfort, teraz zwykly i nan? Z checia bym spróbowała ale boje sie, nie wiem sama co robic :( dzis go przebieralam 5 razy

Dziewczyny, ja odnosnie mm. Planuje zaczac wprowadzac mm powoli i odchodzic od kp za jakis czas. Jakie mleko polecacie. Widze ze duzo piszecie o bebilonie ale niekoniecznie dobrze- w internecie tez duzo o tym mleku wyczytalam srednich opinii- ze gazy, kolki, zaparcia, zielone kupy. Moze polecicie jeszcze cos dobrego?

reklama
Ja podaję nan. Mój Mały ma problem z trawieniem laktozy, wiec jesteśmy na nan ha, ale nie mogę narzekać. Nie ulewa, nie pieni się, kupki idą. Próbowałam kiedyś bebilonu to płakał, pienilo sie i ulał połowę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry