reklama

Lipiec 2016

Ja jak juz podaje mm to najzwyklejsze bebiko i jestem z niego zadowolona.
U nas super noc. Mala zasnela po 20, obudzila sie o 2, napila sie tylko chwilke i poszla spać.. Wstala dopiero teraz ale je cyca i tak na spiocha.. ;))

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
my już na nogach mała w łóżeczku ogląda karuzelę uwielbia biedronke z tej karuzeli jeszcze jak specjalnie poruszamy tą biedronką to się śmieje

nocka nawet ok pobudki o 2 i 5 ale z zasnięciem wieczorem miała kłopot

U nas pobudki o 2, pozniej o 4 wzielismy go do lozka, o 6 wstal na mleko i o 8 juz sie obudzil. Maz go wzial a ja spalam do 10 :D i teraz mnie glowa boli z nadmiaru snu :P kurde ja uzywam zwykłego plynu do mycia, jest jakas roznica?

Ja jak podaje mm to nan ha, butelki myje zwykłym ludwikiem ale ja je potem jeszcze wyparzam.

Wczoraj byłam z mała u lekarza żeby ją osluchal bo coś mi zaczęła pokaszlywac i przed weekendem chciałam, ale wszystko ok, dała tylko jakiś aerozol do nosa na katar.
Ma taki lejacy, używam tego katarka do odkurzacza i jest naprawdę godny polecenia, super oczyszcza nos:-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja odnosnie mm. Planuje zaczac wprowadzac mm powoli i odchodzic od kp za jakis czas. Jakie mleko polecacie. Widze ze duzo piszecie o bebilonie ale niekoniecznie dobrze- w internecie tez duzo o tym mleku wyczytalam srednich opinii- ze gazy, kolki, zaparcia, zielone kupy. Moze polecicie jeszcze cos dobrego?

Używamy zwykłego Bebiko 1 :)

U nas noc fajna. Mąz zazięnbiony i boję sie, że nas pozaraża. Też mamy biedronk3 z karuzelce ale o grzecznym leżeniu mowy nie ma. Gdzie kupujecie ten płyn do butelek dzidziuś?
Ja zamawiam na Allegro, pół butelki 0,5 l wystarczy mi na 3 miesiące (jeszcze jest trochę). Ale myślę, że znajdziesz go w supermarketach też.

Mamy dziewczynek - na chrzest ubierałyście córeczki w białe ubranka czy w inny kolor?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry