Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak i skarpety ze stóp ściągnięteczy wasze dzieci też tak kopią nogami??moja strasznie,większość ubranek zmechacona na piętkach;-)
Ale miał nosaAż mąż któregoś wieczora pojechał kupić test pamiętam że sobie hybrydy zmywalam i nie miałam czasu na siusianie.
Ja też odpuściłam. Byłam załamana (choć u nas tylko 4 mies. starań to uważam, że i tak szybko z racji mojego nieregularnego cyklu), zwłaszcza, że przyjaciółka mi w październiku powiedziała o swojej ciąży. Nawet czytałam już o adopcjiMy staraliśmy sie rok. W koncu zalamana tym.ze sie nie udaje postanowilam odpuscic i zapomnialam o dniach plodnych, 13 listopada w 30 dc dzien przed wyjazdem na parodniowe szkolenie postanowilam ze zrobie test poniewaz umowilam sie z tym szkoleniu z kolezanka na wino. Wolalam miec spokojne sumienie. Jakie bylo moje zaskoczenie gdy zobaczylam druga czerwona kreche, od razu pokazalam mezowi, nie spalismy cala noc ze szczescia. nastepnego dnia beta, tydzien pozniej lekarz, jeszcze serduszka nie bylo, na następnej wizycie juz bilow moim przypadku potwierdzila sie regula ze warto czasem odpuscic, chodzilam na monitoringi, liczylam dni plodne, mierzylam temperature i nic..jeden miesiac na luzie i pojawil sie moj Skarb
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom