Julka89.89
Cudzie trwaj..
Nie ma plesniawki na jezyku? Moze ma za krótkie albo za długie przerwy w jedzeniu?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj TomyskaCześć dziewczyny, czy można się do was jeszcze dołączyć? Wcześniej należałam do innego forum lipcowych mam ale tam niestety życie umarłoA widzę że tutaj sporo mam się udziela
w końcu w grupie raźniej, zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć.. szczególnie jeśli zostało się mamą pierwszy raz... Może coś o nas opowiem: jestem mamą Wojtusia ur 8 lipca wiec niedługo skończymy 4 miesiące. Mieszkamy sobie w małym miasteczku Lubliniec w woj Śląskim.
Pozdrawiamy serdecznie
Basia ja wiedziałam od razuDziewczyny powspominamy?
Kiedy dowiedziałyście się o ciąży i powiedziałyście o tym Waszemu facetowi?
Ja 21 listopada, mimo że się staraliśmy to z szoku wyszłam dopiero gdzieś w grudniuTo była sobota, więc umówiłam się do pierwszego lepszego lekarza na poniedziałek. Nie spałam prawie całą noc
Mojemu P powiedziałam dopiero po powrocie od lekarza, włożyłam usg i skarpeteczki (bo uniwersalnych bucików nie znalazłam) do torebki i kazałam mu zajrzeć. Oczywiście na załapał, więc musiałam wyjaśnić. Pamiętam, że zaczęły się mu trząść ręce i powiedział, że musi się napić (oczywiście z radości).
To był 6 tc i już słuchałam serduszka![]()
Żeby tylko jeszcze spać w dzień chciała [emoji6]Ja już po części opowiedziałam jak u nas było i też przy tym jednym razie czułam, że jestem w ciąży. Na miesiączkę nie czekałam tylko chyba po dwóch tygodniach test zrobiłam i była blada kreseczka, na drugi dzień powtórzyłam i to samo. Tego samego dnia beta i dzwonię jaki wynik a ona mi że jestem w ciąży. Byłam w takim szoku, po tylu latach raz tylko i to jeszcze do końca się nie zdecydowaliśmy a tu już?
Mąż wrócił wieczorem i chciał mi zaparzyć czystek a ja że dziękuję. Zdenerwował sie i zaczął wyklad robić, że jak coś zdrowego to nie chcę. Popłakałam się i powiedziałam, że dzidziusie nie mogą pić czystka, na początku nie zatrybił a ja ryczę. Potem mnie przytulił, sam chyba nie wiedział co zrobić bo był w szoku z powodu wiadomości i mojego zachowania.
Powiem Wam, że długo jeszcze nie mogliśmy wyjść ze zdumienia i mieliśmy mieszane uczucia a mnie ciągle huczało w głowie" jestem w ciąży!!!"
W styczniu zdmuchując świeczke na torcie urodzinowym mąż przyznał sie, że zażyczył sobie córeczkiTeraz zakochany po uszy sto razy na dzień mówi jej jaka jesy śliczna
![]()