Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mocna herbata albo może yerba mate? Tylko taka prawdziwa sypana, nie z torebki np. z lidlaDziewczyny co polecacie na niewyspanie? Bo dzis szczególnie mi dokucza i kawa nie pomaga..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba możesz, ale myślę, że lepiej przełożyć do czegoś i wtedy podgrzać. Można w kąpieli wodnej podgrzać miseczkę z jedzonkiem.Ja też kp i nie mam okresu, ale od kilku dni mnie tak brzuch boli, że czekam i pewnie dostanę.
Pomału muszę rozszerzać dietę i mam pytanie, bo zaczynam od słoiczków, gotować będę później. Jak podgrzewacie słoiczek? Bo nawet z małego nie wszystko zje, wiem, żeby nie dawać bezpośrednio ze słoiczka, ale czy jak podgrzeję cały to mogę go potem na drugi dzień wykorzystac? Mam podgrzewacz, więc mogę w nim i potem do miseczki ....
Doris o matko święta to miałaś stresa na maxa nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czułaś przed otrzymaniem wyników, a jak doszło do tego ze zrobiliście badania? złe jej wyszły czy zle się czuła ?Hej. I ja.soe witam poświadczenie, postaram się być już częściej. Przed świętami u nas ciężki czas był bo moja najstarsza córka miała podejrzenie nowotworu :-S. Na szczęście dwa dni przed wigilia przyszły wyniki i jest zdrowa.
Poza tym Oliś rośnie. 30 kończyny roku. Waży 7200 więc jest raczej drobny. Zębów nie mamy jeszcze wcale. Obraca się na boki, ładnie się bawi ale z brzucha na plecy i odwrotnie jeszcze mu się nie chce.
My dalej jesteśmy na karmieniu piersią + 1 raz obiadek lub owoc że sloiczka.
Czy któraś z mam KP nie dostala jeszcze @??? Bo ja dalej nie mam.
Pozdrawiam Was i obiecuję że będę zaglądać
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Giuliaa, Ja chyba bardziej wolę bb do takich rozmów, zresztą na BB jestem od 2010 roku więc już długo.
IwonaiMaja, to też mnie pocieszyłaś, że nie masz jeszcze @
Iwona35, doczytałam i gratuluję!!!
Agula, ja będę korzystać z przepisow na necie, choc jak na razie lecimy na słoiczkach
.Wycieli jej na miejscu i dwa tyg czekania na wynik hist.pat. Na szczęście to był naczyniak.....uffffff, bo czerniak jest baaaardzo złośliwy.