Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wczoraj trzeci wieczór, że mała nie chce spać normalnie jak zawsze 19-20 tylko nie śpi do 23 i wrzeszczy przy usypianiu, nie wiem o co chodzi.
Jakos dalismy rade, ale przed sklepem dmuchnelo i zerwalo przykrycie do wozka i sobie polecialo (tak 2m w gore polecialo!) na parking i pod jakis samochod. Wiec ja plecak z zakupami na ziemie, wozek miedzy samochody i sama pod samochod po to przykrycie pelzlam. Zadnych spacerow dzis!Kraków - rano -14, a teraz -11, jutro ma być jeszcze zimniejHej. Ale mroźny poranek -15 (okolice wawy) a u was ile?
Przejściowe, u nas też tak kilka razy było, minęło, potem znów i znów minęło. Dziś usypiałam na drzemkę z godzinę. Płakała wniebogłosy i ani na rękach, ani kołysanka, ani głaskanie po główce. Dopiero się zmęczyła to zasnęłaU mnie wczoraj trzeci wieczór, że mała nie chce spać normalnie jak zawsze 19-20 tylko nie śpi do 23 i wrzeszczy przy usypianiu, nie wiem o co chodzi.
Są takie kokony, na pewno dla niemowlaków, ale może i rozmiary dla starszych dzieci.Lizzy, myslalam wlasnie nad czyms takim, zebym nie czul tej przestrzeni w lozeczku.
Toteczka, kiedys bedzie lepiej z tym spaniem.. tak sobie zawsze powtarzam
Julka, sily i wytrwalosci! Mam nadzieje, ze polepszy sie wkrotce!
--
Jestem na diecie, nie jakiejs bardzo rygorystycznej, ale jednak. Teraz przygotowalam mielone mieso z kurczaka na obiad z curry i mam taki niedobor kalorii, ze zjadlabym cale pol kilo prosto z patelni.. Ale trzymam sie!
Musialam isc do sklepu dzis. Zimno nie jest, ale wieje strasznie... Jak tak dmuchnelo to mi wozek pchnelo na bokJakos dalismy rade, ale przed sklepem dmuchnelo i zerwalo przykrycie do wozka i sobie polecialo (tak 2m w gore polecialo!) na parking i pod jakis samochod. Wiec ja plecak z zakupami na ziemie, wozek miedzy samochody i sama pod samochod po to przykrycie pelzlam. Zadnych spacerow dzis!