reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

Mamy Starszakow pomóżcie. Ile może trwać gorączka po szczepieniu? Mały dziś drugi dzień ale jak tak będzie dalej to.muszę męża zaangażować żeby wolne wziął. Daniel w ogole ze mnie nie schodzi a przecież nie mogę go nosić większość dnia :( było nie bylo 11,5 kg... widze ze go to meczy. Mój kochany :(

reklama
olcia współczuję ; ( biedne dziecko ze gorączka go dopadła a mamusia to wszystko .Nie powiem Ci ile może to trwać bo nie mam jeszcze dzieci ale szkoda mi ciebie ; ( biedactwo

Ja jak dużo chodzę to po prostu łóżko jest moje i nie podchodz bez kija . A możliwe ze spowodowane przeciążeniem organizmu i zmęczeniem ; ( połóż się i odpocznij trochę

Jolcia_ aaa o te roznice Tobie chodzilo.. jak sie ma drugie serduszko w brzuszku to wiadomo ze bardziej sie dba o siebie o Ty po prostu musisz uwazac na to co jesz i kontolowac poziom cukru, wiesz moje znajome tez mialy cukrzyce ciazowa i zadnej nic nie bylo wiec i u Ciebie tak będzie!!!

Gwiazda_237 pamietaj ze my tu jestesmy, jak masz ochotę sie komus wygadac to z pewnoscia Cie wysłuchamy, doradzimy.. wiesz czasami warto komuś "obcemu" sie wygadac, ale ciesze się ze jest juz ok ;)

Julka89.89 z pewnością, ja tez tak mam jak duzo pochodze badz sporo posprzatam, po odpoczynku powinno ustapic.

Venicee pewnie ze nie byl kruszyna :) moj w terminie i tez 50cm ;) z tym ze waga wieksza bo 3670g mala gruba kulka.. zle sie rodzilo... oby teraz fasolina byla dluga i chuda :p

Kamcia2810 niekoniecznie z tym ze nie warto kupowac duzo na 56 moj synek dlugo chodzil na 56 :) wszystko zalezy od dziecka :) cale szczescie ze mialam więcej niz mowily znajome bo bym prala na okraglo.

Julka 89.89 obserwuj narazie ;) oby to tylko jednorazowe.

Olciakk zalezy po którym szczepieniu ale ogolnie po trzech dobach pojechalabym do lekarza.

Olciakk - możesz to zgłosić do przychodni jako NOP chyba.. A odczyn skorny w miejscu szczepienia ma??
My dziś od rana zakupy, sprzatanie, później urodziny u sąsiada i tak jakoś dzień zlecial. Kupiliśmy dziś choinkę i już stoi ubrana.
Ja jak się nachodze to też mnie rwie brzuch.

fazerkamm dziękuję wiem ze jesteście tutaj ale moja sytuacja jest bardzo skomplikowana i póki co tylko najbliższe otoczenie wiem ze jestem w ciąży a nie które osoby nie mogą się dowiedzieć jeszcze ;) a niestety czasem się je spotyka jak na przekór losowi ;)

Mamy Starszakow pomóżcie. Ile może trwać gorączka po szczepieniu? Mały dziś drugi dzień ale jak tak będzie dalej to.muszę męża zaangażować żeby wolne wziął. Daniel w ogole ze mnie nie schodzi a przecież nie mogę go nosić większość dnia :( było nie bylo 11,5 kg... widze ze go to meczy. Mój kochany :(
Gorączka może utrzymać się 2-3 dni. W poniedziałek już będziesz musiała iść do lekarza.

reklama
Do góry