reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka dobrze, że tylko postraszyło niepotrzebnie.
Gwiazda ja nie mam jeszcze choinki bo nie ma komy przynieść jej z garażu ;p

Ciekawe czemu suwaczek spóźnia się o 2 dni? Mam nadzieję, że to nie jest zły znak ;/

Olcik- jakie to było szczepienie? Oprócz temperatury ma jakieś inne 'objawy'? Taka gorączka po szxzepieniu zazwyczaj trwa tylko dobę, ale są takie szczepienia gdzie temp. Może wystąpić po kilku dniach i utrzymać się nawet do 5 dni. Następnym razem jak będziesz na szczepieniu to zgłoś to pediatrze.

Nic oprocz temperatury i marudzenia mu nie jest. Zadnych innych objawow. To szczepienia między 16-18 miesiącem Dtp polio i Hib. Pielęgniarka mówiła że po szczepieniu może mieć temperaturę ale w sumie nigdy nie miał. Myślałam ze tym razem też tak będzie. Najbardziej bałam się mmr a tu proszę - po tamtym nic mu nie bylo. Będę obserwować w poniedziałek pójdę do lekarza jak się utrzyma. Dzięki :)

Aaa... to u nas po tym szxzepieniu też Ami miała temperaturę, dostała ja w nocy i cały dzień miała, a następnego dnia już było ok :) oby i u Was tak było :)

reklama
witam
Padam ....zakupy dały mi w kość,teraz zalegam...
Widzę Jolcia że wkurza cię jak ktoś mówi aż 2 razy że bedzie cię wspierał...Masz rację nie wie ten kto nie przeszedł cukrzycy w ciąży...
U mnie wyniki tsh ok ...bo 2,880 ale anemia się kłania -Hemoglobina i hematokryt poniżej normy,pewno przez to krwawienie...
Ruda przy gorączce brałam paracetamol.
Gwiazda - np.
Olimp_Gold_DHA_kapsułki,,Pregna_250_DHA_kapsułki,Prenatal_DHA_Omega_3_kapsułki,,Omega_Forte_65_EPADHA__kapsułki,,Feminovit__DHA_kapsułki,,Biovilon_DHA_syrop
Jak czytam o waszych maluszkach to mój wcześniaczek nie taki mały był w 33tc...miał 50cm i 2560g...ale ja byłam na takie ciuszki przygotowana ,rozmiar 50 był ok..
Nie rozumiem... Nie wkurza mnie, naprawdę bardzo dziękuję za wsparcie! :)/

Do góry